СП, абе каков СП, Екстра СП до Пирамида - ја обожавам овие 2-3 дена со нејзините манијачки изјави кои што намерно или не обавезно асоцираат на нешто сексуално !!!!!!!
Сп до Офи. Се надевам за кратко време ќе си најдеш маче. Па кога ке го имаш да го сликнеш, да го видиме.
Абе имаше еден виц. Некое дете го пратиле на психијатар затоа што е премногу перверзно за свои години. Психијатаров му црта триаголник му вика Што гледаш на сликава? Пи*ка. Му црта и квадрат и вели. А што гледаш сега? Пак пи*ка. Му црта круг и повторно истото прашање, а сега што гледаш? Па пааак пи*ка. Леле дете ти нема спас, ти си скроз перверзно. Е сега ја ли сум перверзен или вие тука цело време ми цртате пи*ки? И не знам уствари зашто ми текна на вицов? А да, овај онака чисто као интермецо ми дојде, инаку сакав да си го поздравам Мистери Поздрав бе на! И до тебе! Оволик! Занемари го вицов, и без тоа си ми мил и ќе ждригаме јадејќи хамбургер и пиејќи кока кола, да знаеш!
СП до сите обожаватели на Mr. Mаkay И секако неговиот популарен хит: It's Easy Mkay http://www.youtube.com/watch?v=bj45hsYraNc
Поздрав до сите „консументи“ на сарказам и иронија! „Сарказам - оружје на секој интелигентен човек, за елиминација на глупостите околу себе“
сп до уајт енџел...девојко мн си јака не те можам немаше смешно ама мене ме насмеја те напнавме малку признај
СП до солзушка, виторија и компанијата од играта „Кој постира последен победува“. Кога јас ќе се заинетам, нема спас од мене....
Специјално поздрав до Мистери ете ти реков мирни да бидеме, сега ни ги избришаа мислењата во темата за скопските мажиња фЛаер еден Спојлер фино ти е во кокошарников - фемина м? м?
СП до Мистери, еве јавно те канам на лесковачка, не сакав се уште сакам пријателски да јадам со тебе. И со Најтвокер јадев сладолед пријателски па не паднав на него. Поздрав и до Најт
СП до сите нас, на кои ни подзастанува срцето за момент кога ќе ја одвориме темата „Чевли“... и кои брзо-брзо ја затвораат зошто од толку лиги отиде јабана тастатурата ...
До сите горди како самиот ѓаол! Гордоста е карактер, ни се стекнува сосила ни искоренува намерно, повеќе штети отколку користи, ама немоќен си да и се спротиставиш!
СП ... до Озбилна жена, ми изнуди насмевка со твојот поздрав СП ... до Горде смешката ... Сп ... до лепотава над мене ФБИ ... има уште некој во такво само заљубено расположение деновиве