Специјален поздрав до моето ТедиМече. Да ја познавате лично, би имале чест да сте во присуство на една исклучително мила, нежна, забавна и пред се - девојка со добра душа и најмекото срце. Една на 100 девојки денеска е таква. Ма дали и толку. Башка, за нејзината возраст е светлосни години понапред од некои 25 и кусур годишнички. Поздрав и до Нејтири. Спојлер Пичкетина бре! Pardon my French
..до Елементал и нашата пасија кон докторчево. Best of the best. И до Скајчето. Одамна ја немав поздравено. Поздрав кукле,може ќе се дружиме пак после 25.
И јас би да го поздравам Елементал- човекот толку се труди да ги реши љубовните совети на феминките што нема време самиот да се заљуби Човеку, сите совети ти се на место, така кажуваш да некој веднаш се свестува, читам и страв ме фаќа да не ми дојдеш од некаде да ме искараш во вакво издание Спојлер , па можам да замислам како им е на феминките кои бараат совет, ама знам дека тоа е со најдобра намера, и затоа од мене имаш едно за убаво да ти продолжи денот. Сакам да го поздравам и Хмен (вака ко читам сега ко химен ми делува )- ми се допаѓа зрелоста во неговите постови,смислата за хумор и онаа одмереност и издржани совети. И за Спојлер eдна Moраме да си ги пазиме и машките членови- колку и да не` нервираат без нив не се може
СП до жапче и да знае дека ќе и го позајмам потписот за да го украси мојот фејсбук ѕид. Дури денес го прочитав и многу, многу ми се допадна. Не знам зошто немам навика да ги читам туѓите потписи, ама ете. И ајде еден петочен поздрав http://www.youtube.com/watch?v=EK_LN3XEcnw&ob=av3e
СП до Најубава толку е мила, зборува со 100 на час, но не може досадна да ти стане, драго ми е што те запознав. СП и до Петко на Најубава, се што таа тука пишува за него е малку во споредба со тоа каков впечаток остава дечкото. Да си го чуваш!
Маца, МацаЉубов Среќен пат, најубаво да си поминеш, те чекам да се вратиш ќе фалиш на форумов, а богами и дечкото ќе чека и тоа како
Сп до Трендафилка на оние кои не ја знаете да ви кажам дека личи на кукла. Права вистинска кукла од оние порцеланските со крупни зелени очи, светол тен и такви муциња како панделчиња Тедимече фалеше на форумот мило девојче Енца- каде си жено ?? Пријавувај присуство од време на време да не те мислам