Леле жапче од Дјуран Дјуран само две песни знам, е сега и оваа. Секогаш кога слушам некоја песна, ама морам да и го проучам текстот. Некои ја гледат музиката, а јас текстот. А мн ми се допаѓа на оваа песна А Кенди вчера не беше јас таму. Иначе често сум, омилен ми е. Можеби си ме помешала со некоја СП до вас двете
СП до сите што го уклучуваат компјутерот, со палецот од ногата. И до сите што ја качуваат ногата на бирото. Т.е седејќо вака пред компјутер:
СП до Озбилнажена, да не ме кара вака, па да си ја поздравам Spoiler До Жапче, онака без причина, сакам да си ја читам Spoiler До Синиот, не можев прееска да почетувам, извинение Spoiler До девојките во кој последен постира, се си мислам дека јас ќе бидам таа Spoiler И за крај до сите што си ги почитуваат правилата и со тоа јас можам малку да одморам. Spoiler
Реинбоу, немој жити се си ни ја заклучила темата, што ќе правиме без неа?? Фино си правиме муабет таму.. И да, СП до тебе, солзушка, виторија, крејзилејди, елена, ла рејна дел сур, мона и сите други од играта...
ај како што е редот да ве испочитувам и јас! спешл поздрав до уајт, вита, еленаа, мона....кој беа други крејзи??така? ајде нека е поздрав и најздрав!
СП за сите Феминки, од искуство ви кажувам оти „да читаш“ и „да читаш и пишуваш“ на ова наше парче моќна територија НЕ Е ИСТО! Многу ми недостигавте, ама од вечерва се враќам со полна пареа, имам да ви кажуваааааам, како сум разборувана цело лето бре, нема кој да ми го затне патентов(не баш моја особина ) Ееее, да, СП дека сте големи дрдорки, и сега ми требаат три дена и три ноќи да исчитам се И НајСП до Вајлд, дури стаса таа мала мила да го пренесе мојот поздрав јас сама си дојдев Spoiler Ова мене ми заличе на „СП за целокупниот тим на Фемина, учесниците и спонзорите, фала што бевте со нас и за крај Сп до читачите(гледачите де )“
СП и до тебе Кате, и тебе те немаше, ама мене повеќе од тебе ме немало како што изгледа. Огромен поздрав и до тебе, фалиш.
Поздрав до donna 17 што така поштено си не зае*а со цел да не ја полнам темата со оф топици ... Други пут нек то ради во СДК или испукајте се или во личниот дневник . Зошто стварно не е фер ! Поздрав Едит при толку проблеми до парфеми и дошло а беше изреволтирана и бесна