Или преформулирано...специјален поздрав до сите хистерични фаци што немаат љубовни проблеми а мислат дека дошол крај на светот. Специјаен поздрав 2 до сите дечиња под 15 годинки што кутрите бараат совет на темиве, притоа спомнувајќи некои тривијални работи како си пишува со други на фејсбук, не ми се јавува 5 пати на ден, само 3, и малку срциња ми пушти минатиот викенд, а јас уште по кутар од вас, не знам што да ви кажам, не можам да се ставам на ваше место, во ваш памет, не бива едноставно, имам некакви блокади...
СП до Виножитка ми крадеш насмевка и готово не те кара веќе Озбилна Зошто ма така го казнуваш саканиот она за перењето и пеглањето може да помине, ама за другото греота е . Дај му на човекот ма... е лоша си лоша
СП до Џули и жабата за неодамнешните совети исто и Ozzy Angel femina90 vendiii-Кој е првак на Англија? crazyinlove19 Elemental Nightwalker marama Фала ви и вам на советите во Љубовни проблеми,денес сум подобра,препородена какио ништо да не се случило и тоа благодарение на вашите совети. И посебен до Рок а Фела
СП до моите најдраги феминки и феминци Да не не е најубав денов после една луда, исцрпувачка и емоционална партија секс? Ај сега да си ве испоздравам сите по ред зашто денов не би ми врвел толку добро да не сте ми вие, значи почнуваме Реинбоу, Вајлд, КИМ, Офспринг, Жапката моја најмила, Мерлинче, Пирамитче, Совршенството, Најтвокерот, Елементалот, Лов23, Крејзи инЛОв19, Пеликуна, Магнолија, Венди, Фајрквин, Сесилија, Кендито880, Заљубената111, Гоу, Волфчето, ФБИ, Катакомба, Срцекршачката, Црешичката, Фемина-90 ...... и сите други на кои не се сетив. Ајт и еден голем поздравчич до сите нови членчиња кои ги зафаќа магијата на фемина и се борат да си го зболемат бројот на мислењата. Ма ве сакам сите бре http://foodtocure.com/wp-content/upload ... e-Love.jpg
Трендафилка... Зошто е една од мојот ужи круг на утринско-феминска литература што сакам да ја читам... Башка слушнав била супер убер фина и у живо ... Ти праќам боц со моите скромни лав мафнс! кук у кук. у је.
СП до Виторија , вајтангел , Лареина , Елена , Солзушка , Ангелче121 , Крејзилејди ( и некој ако заброравив ) за тоа што не попуштате во играта LOve ya
Епа ај нека ни се со среќа утрешните уписи мене ме дрма некоја трема ...позз до сите идни студенти А утре ќе се туркаме,препотуваме и чекаме во турканиците
До фудбалскиот ми "истомисленик" Nightwalker. Треба да се начекаме некој ден да гледаме натпревари заедно ти за Интер јас за Милан, ти ги сакаш Ливерпул, јас најмногу ги мразам, уште Реал да ми кажеш дека ги сакаш за комплетна да биде сликава Можам да претпоставам што би се случило да гледаме некое коло во серија А или Премиер лигата, очите од главата ќе си ги извадиме П.С Милан појаки се
Специјален поздрав до жабата со едно кокодакање Spoiler туку кај виде мори војна, јас мир пропагирам тука, сакање и гушкање
ајде и од мене поздрав до идните студенти, искрено мене самата помисла „на утре“ ми задава главоболки... и СП до уајт, виторија, монаСи...и др и др
Поздрав до Гоу, мојот партнер во кокодакање А, мор Скупска збунета сум јас увек... се последна дознавам, па мислев нешто да не се случува, да не сум го видела.. битка некоја, оково пропуштило (како поинаку да разберам живти ја) ццц I'm like an with s' eyes. I'm мамурен и тмурен... есен доаѓа бре
Што биле Милан? ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!! Освоиле една титула по 69 сезони, и го дигнаа носот до небо, ко Ибрахимовиќ торбешот. СП и до тебе, и чисто информативно, воопшто не сум за Реал, но ги мразам Барса (*ќе сфатиш, особено по реваншот на Камп Ноу во 2010, кога Бускец балетанот ми изиграваше лудории -.- )!!! И верувај, Искри, ако ти си Искри, јас сум Пожари кога игра Интер, не сакаш да гледаш со мене, ќе летаат крилца, бутчиња, копани... СП и до сите кои издвоивте време да ме поздравите деновиве, ми давате до знаење дека постојам во Вашите животи (макар и виртуелно), Ви благодарам.
Жапче јас пак сакам да те поздравам. Ама мислам дека е доста со ставање на жаби. Ама стварно, само жаби се изнагледав во оваа тема. Јас ќе те поздравам со уште една секси песни од секси пејачот http://www.youtube.com/watch?v=w-rv2BQa2OU&ob=av2n
СП со мојата козметичарка која така добро и брзо ме среди (по нз кој пат) што просто сеуште не ми се верува... и позз до Жапчето со нешто шпанско http://www.youtube.com/watch?v=hTBIcG62yzE