Специјален поздрав до....ви благодарам за подршката,советите утешните зборови од синоќе .. n.a.t.t.y Offspring marama На форумот има повеќе личности кои знаат да ни ги олеснат најтешките моменти од секојдневието,благодарам што постои форумот.
СП до сите кои ме поздравиле и не ме поздравиле! П.С ми требате подолу во темата за не храбрите феминки да ми кажите дали ви се допаѓа комбинацијава или да се преоблечам поинаку?!
поздрав до моето луда другарка, која моментално си се пече на песочни плажи низ грчка а јас на асвалт во скопје многу ми фали
..до Трендафилка. Посебна личност на која со задоволство и ги читам коментарите. И и се И ја сонував во многу чуден сон. Ама го заборавив.
СП до сите од Карина8, не може да се вклучи таа, но ми пиша да ви пренесам поздрав и дека многу и недостасуваaт сите.
Bright,this one is for you. Го видов твојот пост во Што би му кажале.. Ти си ми конкурент таму,заедно со Дафне,за исценкано добро одбрани зборови што би му ги кажале. Ако поминуваш низ разделба,заедно сме во тоа. Барем не сме сами со себе.
Поздрав до ЕлеМентал Spoiler случајно ми текна да го отворам профилот и се зачудив, се мислев дека е постар.....а фини мислења има за годинкиве што си ги има