СП до дружина братско стебло: Пирамидче и Мистери!!! btw Мистери е висок 176цм.....аме се мерел со погрешно метро дома, кое му покажувало 180цм.
...до најмилата Марама ...до секогаш интересната Саја ...до детективкава над мене, Фби И до згодната Мимс89 смајлиштосвирка
СП и до тебе Ози, мило ми е што волку прекрасна песна се потсеќа на мене. Спојлер Hey child, stay wilder than the wind...
Уште еден поздрав вечерва морам Мистери те поздравувам со песничкава http://www.youtube.com/watch?v=mxoQOcxz ... re=related
СП ... до убавиците Нејтири, ФБИ, Мисс, Мимс, Марама, Магнолија, Капкејк и Саја . Овие сега, затоа што што ми оставиле некој посебен впечаток.
До Елементал (ме изнасмеа) До Џули, баш ми е мило што сум ти оставила таков впечаток, возвраќам ФБИ, Марама, Саја и Најубава
До духовитата PParaskeva, што не ми веруваше дека зајчиња се парат со мачиња До marama која секогаш ме изненадува во модни критики. До старото другарче Lov3 И до колешка ми Sephora, која секогаш ме исполнува со нејзините видеа.