СП до другарка ми,три дена е болна и никако да стани од кревет.Побрзо да оздрави оти ќе нема утре со кој да одам на факс
Поздрав до сестрата на мојата покојна другарка...денес мајка и се јави да идеме на честито бидејки се свршила и незнаете колку ми е мило конечно да видам дека по 4 години имаат за нешто да се порадуват многу сум среќна иако би била уште посреќна таа да беше тука е баш ми се разубави вечерта од веста да ви кажам.
специјален поздрав до сите оние кои се обидуваа да ми ги отворат очите...а јас бев слепа.....ФАЛА ви најмногу....требаше да ме треснат од земја за да прогледам ilent:
СП поздрав и Честит роденден на две риби едната машка а другата женска.Машката риба ми е внук, а женската риба права риба ми е пријателче,им посакувам сите желби да им се исполнат. :up:
специјален поздрав до шанкерот од сношти веќе знае како треба да изгледа мојата чаша со мартини ***ALL IN***
СП до НЕГО .... вчера каква ноќ си ми приредил ммммммм виновен си за тоа што насмевката цел ден не ми се тргна од лице Аууу брр :up:
специјален поздрав до себичната колешка па добро бе можеш некој матријал за учење да споделиш.....нема знаењето да ти го земам.... :roll:
СП до професорот кај што полагав денес,ми ги по*ба последниве ноќи.Морав да учам :evil: Ама сепак СП оти прашањата беа ептен лесни