Поздрав back до Pelikuna многу ми е мило што нашата дискусија заврши со среќен крај ке си дискутираме и понатаму... и поздрав до останатите девојќи кои сакаат фудбал
Најспецијален весел поздрав до мимс89 .....држи една насмевка, море 5 насмевки Спојлер и ДА овде 90% сум весела зашто доаѓам да се релаксирам, а во реалноста.....пааа си имам свои жолти минути ама ете 70% сум ваква
Поздрав и до тебе Ози, те чекаме на 28ми . И до Офи, Сеси, Теди, Спаркс, Мисс, Мерлин и Каролин.Коста.
Голем поздрав до Crazyinlove19, за нејзината способност да издржи форумски вкрстен оган од критики и пак на крај да се заблагодари за посветеното време и трудот. Еден до тебе. До Марама, се надевам бурата од вчера изми барем дел од илузиите. Уи лав ју и сакаме да те читкаме среќна До Easyyyyy, неам апдејт за чупето но претпоставувам ја испративте за нешто убаво. И држам среќа, за што и да е. До тимот машки дијагностичари на женски љубовни проблеми. Секој со сопствен начин на размислување и специфична енергија, им овозможуваме на феминките слика од повеќе агли. (И после одат и им глумат лавици на машките, откако сме им ги соголиле ).
ЈАС ПАК СПЕЦИЈАЛЕН ПОЗДРАВ НО МОРА ДА ГИ ПОЗДРАВАМ СИТЕ ОД ТЕМАТА: Me Me гледа Ho He ce ocyДyBa Дa ДojДe и Дa збopи Ози, Џуси, Венди, Еленаа, Калиопе, Саја и останатите
СП и од мене до горенаведените од фамозната тема. И најспецијален до мувата на аватарот ми. Едит: Од узбуџење сум ги помешала буквите. Двапати!
Да се НадоВрзам На поздравот, јас Строго се придрЖуВам На праВилата Што Ми ги каЖа Џуси.. (само си ги додав Ж и Ш)
СП до Калиопе која кога и го видов аватарчето се обидував да ја отепам мувата И МНОГУ СПЕЦИЈАЛЕН ПОЗДРАВ ДО СИТЕ УБАВИЦИ СО ПЕСНАВА http://www.youtube.com/watch?v=-OpPwcM_NJw Спојлер незнам од каде ми дојде да ја пуштам песнава но многу ми е шизички
до вајлд! Kога и да го прочирам оној постон за пиперот, се газам од смеење! Kако паѓал од точачето бре E не си здрава