До Пинк, јас дури сега го видов поздравот, се извинувам. И фудбалерскиот поздрав дури сега го гледам. Фала Пинкче, навистина ми е мило што имаш такво мислење за мене, ќе се трудам и натаму да ти го оправдам Поздрав и до тебе, зошто полека растеш во супер девојче, се усовршуваш и за кратко време ќе ги тепаш сите твои врсници со знаење и вокабулар. На, со ќеф
"Ништо не ми пречи кај Елементал. Некаде прочитав го окарактеризирале како напнат, нема врска, ко да се гледам јас - во машка верзија. Елементал е само ПАСИОНИРАН. Слушајте го, може нема толку глупави грешки да правите кога станува збор за мажи." Специјален поздрав до Trendafilka
Ти благодарам мила од срце за поздравот (со мало задоцнување ). Поздрав и до тебе . Воедно да си ги поздравам Srekicka ; Bright ; LivingGlam, и сите останати.
СП до Жапче, Кенди, Марамка, Росонерка, Дузи и Офи (некако тандем ми се девојкиве, можеби дека и двете од Велес! ), Чоколејт ми, Есперанса , АнаТх и толку...
До Hiii, леле како си ме насмеала до солзи со Гевгелискиот дијалект прв пат слушам, т.е читам и ми дојде многу интересно
Поздрав бек. Не се секирај ако треба и ке го спакувам во украсна хартија Легенда сум,кој ме знае ме знае,кој не ке ме запознае Спојлер тешко тој што не ме знае
СП до Offspring, Rock-a-Fella, Hipica, Juli77, Starbucks, Cool-girl, Livinglam Со задоволство ви нудам шоља кафе и еден цвет во знак на внимание!