СП до Мона, Гарпова, Љубов, Маца, Јуле.ск.... и до другите што се секогаш на чет и не се на чет. И еден СП до Пирамид и Ливинг, гледам смао тие пишале во темата Едит Пјаф. Ова беше денсинг.куин за повеќе поздрави се читам утре
НАЈСПЕЦИЈАЛЕН ПОЗДРАВ ДО СИТЕ http://www.youtube.com/watch?v=DlOO-EkdTCM Ги поздравувам сите кои песнава им е забавна или досадна Имајте Луда И Забавна Вечер !! Lets Rock TONIGHT ! Un saluto speciale a tutti
Поздрав и до тебе Трендафилка Сп и до Офи, Бланка, Мисс, Мимс, Марамка, ФБИ, Мистери, Штрумфетка, Спаркс, Пирамитка,Пеликуна, Баге, Горде,Карина,Росењерка,Блексвон5,Виторија,Сефора,Есперанса, Теодора,Џули,Лолипоп,Лолита,Лилит, Милки,Крејзилејди,Јуник, Ливинг,Juicy .... и сите останати феминки Јас утре вечер одам на одмор конечно, па се читкаме за некој си 10 дена
СП до сите кои ги примиле на факултет Спојлер мора да ги пофалам Кичевчаните, БРАВО навистина, сите се меѓу првите влезени
До Лудото, затоа што е Лудо, и го гушкам силно најсилно. И до Кенди една гушка затоа што денес сме во исто расположение. Прочиче. за двете. И огромен поздрав до Мистериозната, девојко главчето горе, вредиш многу повеќе од еден Иван ... си знаеш ти се, само да те потсетам ... И по една гушка за Карак и Иренаа, кои мистериозно изчезнуваат на моменти.
Поздрав бек Пирамитке, мучос грацијас мучача ...ми вејт ју СП до БоаВиста, убаво да си поминеш на одмор. Сп до Трендафилка и Хипица-одамна не сум Ве поздравила. СП дО ФеМиНКиТе ( Џуси, Ози, ЛитлДевил..ако некоја заборавив нека се лајКнЕ) коИ До солЗИ Ме ИзнаСмеаАА, Ве ЧитНаВ ДеВојКи, Се ПреСмеАВ И Се ИсПочМачиВ со ШифТов... Сп до Виножитка, сигурно ОВие ГоРеСпОмеНатИвЕ Те ИспоМачИле СП и до МСкорпионка...те читкам по темиве (освен во политика )и морам да ти кажам јака жена си ти Респект ..Ми лајк ју воман
СП до сите кои се одмориле, биле на одмор или ќе одат. Поздрав до сите чоколадни со темен тен, одам да се правам таква. Ќе ми недостигате, ако фаќам нет ќе ве читкам. П.С Спојлер Не е битно кој по ред е постов на странава, знам дека ќе го прочитате, а знам дека исто и ова го отворивте, останете ми убави