СПД сите оние кои никогаш не погодуваат каде се наоѓаат буквите ѕ,љ и џ на тастатурата. А најспецијален поздрав до love23.
Поздрав до Кенди и сестра и. Случајно открив која е и навистина имате интересни именца со сестра ти Ти буричкав и низ сликите де, и видов коментар Пусто велешко љубопитство
До мистериозниот EleMental По мистериозен си и од Мистери, он барем си го откри идентитетот. А, кога веќе го спомнав СП и до Мистери и до сите момци на форумов кои се реткост, но вредат златце. Ако сите машки се исти, зашто не се ко нашиве Феминци?
Специјален поздрав до Мурињо , Меси и компанија од Реал и Барса , ах бее заради вас се каравме сабајлево куп фини дечки во категорија спорт ...
Trendafilka Спојлер Повели сладолед од вишни, гледам и тебе ти се допаѓа. Gunshine Спојлер Поздрав комшике, иако не си толку активна, зрело размислуваш, ми го одвлече вниманието од почетокот. love23 Спојлер Зошто бе не си толку активна? ljubam Спојлер Не знам кај те снема, фалиш, да си знаеш. lolyta77 Спојлер Бидејќи е кул и модерна мајка, и бидејќи ја почитувам многу. За керќа ти, а и за тебе. zhap4e Спојлер Бидејќи секогаш е толку грижлива. Pelikuna Спојлер Бидејќи знае убаво и смирено да дебатира кај темата за фудбал, и не ги зема зборовите при срце, а знам колку си го сака клубот. LittleDevil Спојлер Ти посакувам успех во студиите, се најдобро. П.С. корисничкото име ти е многу слатко, аватарот веќе ти го пофалив. Valerin Спојлер Кај те снема? И до сите феминки кои се веќе будни. Повелете кафе.
СП до прекрасната БоаВиста и најубаво да си поминеш на одмор до lolyta777 мило ми е што ги почитуваш правилата со шифтот и доо срцкатааа ЛитлДевил .. и до сите други феминки кои не се расониле а седат на фемина
Фала Рок (како што ти кажав во лп, рано ми е за на факс, поздравот беше за сите кои се запишале, не за мене) фала Џуси Гушки до двете СП и од мене до вас!
До сите кои спиеле малку или воопшто не спиеле и сега се со болна глава и потечени очи.И фаците им се вакви
Сабајлево се вк. на фб и оп се израдував во имбокс Имај убав ден и се надевам дека ке комуницираме повеке Позз и до тебеее!
Гарпова фала на поздравот, еве и до тебе еден позз (палачинкиве се прекрасниииии лиги ми праиш ) И до Оззи милатаа.. ШШШифт тастатура Спојлер извинете за дткањево
Поздрав до љубителите на добра мак музика http://www.youtube.com/watch?v=28dJGp3mN3U пс Фала за поздравите погоре, возвраќам! ШШШШШШШШШШШШШШ
СП до Жапче и Литлдевил постојано ве гледам на форумов и дење и ноќе - најактивните феминки А и сакам да ја поздравам Хипица и фала на поздравот И СП до сите феминки кои се расположени на гушкање
хухухуху мора да сум најактивна на форумов, на работа сум 7 часа, само на нет стојам фала, и до тебе поздрав