Spoiler Специјален Поздрав до сите добро расположени феминки кои го читаат овој мој пост и кои отворија споилер.
сп до Mимс и Mарама- видимо се набрзо на кафе накај 9ти сеп до дузи и Oфи, и со вас се гледам на кафе во велес на 5ти сеп до бубица- и со тебе се глеам на кафе на 30ти август и да се надеваме дека и со Tредафиљ и Tеди мечево веќе конечно ќе идеме на кафе цццц кнап ми е времево, те испит те кафе, јао ццц, дневник да си напраев ја
Морав ова, ако ме нема на форум да знаете ме убила дотичната СП до сите кои мислат дека Мимс89 е згодна.
Ееее, а мене тука никој не ме поздравува. Ме заборавивте, а? Е, ако ако и јас вас ќе ве заборавам тогаш. Лута сум ви сега да знаете!
Еден СП до Блу, да се врати во темите во литература И СП до Трендафилка и до Теди, некако ми одат во пакет и се надевам дека еден ден ќе си седнеме да испиеме по едно кафе и да размениме некоја книга
СП до Дузи, зашто е така оригинален и пријатен лик и до Старфиш, девојко твојата свежина фалеше на форумов
Позз до сите што го обожаваат adam levine ♥ презгоден е,шармантен,поседува прекрасен глас...се на место Spoiler http://www.youtube.com/watch?v=suRsxpoAc5w