Поздрав до Еленнаа да, ти имав пишано дека го сакам глумецот... и гледам пак си го сменила потписот Али бананата, сепак ми беше посмешна И поздрав до Мини-Маус нејзините малку изгорени палачинки и бате, што на Железничка ги чека
Специјален поздрав до Breezy, се надевам дека во скоро време ќе престанат да те болат мускулчињата и ќе можеш да се вратиш на вежбањето
И јас би ја поздравила 2468. Спојлер Го прочитав твојот пост во СДК. И јас сакам да ти кажам дека секој човек смее да ја покаже својата слаба страна. И тоа воопшто не значи дека не вреди.
Поздрав до тие што ме поздравиле, ако ме поздравиле. Ако не ме поздравиле, поздрав до сите. Конечно сум дома... ја напуштив рајската градина.
СП до Јојоба* СП и до Жапче* Спојлер Како заборавив да ја спомнам огромната трудна жаба што настојуваше да доаѓа под нашата чешмичка? Дојде еднаш, вујко ми ја фрли со лопата. Дојде втор пат, ја летна 10 метри и тресна на бетон и пак преживеа се качуваше по ѕидот на другата куќа. И си легнав, и сабајлето ми кажаа дека и по трет пат дошла! Најупорната жаба што сум ја видела досега. Жабиве ме гонат, а се плашам од нив. Минатиот пат ми застана на камен до мене и јас срипав ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА! И тоа Бакнежииии
Специјален поздрав до сите што вака, при крај на лето се гледаат и се чувствуваат дополнително секси со бронзениот тен. Јас мојот го обожавам
Бидејќи еднаш месечно пишувам во оваа тема и поздравувам повеќе личности, овој месец малце поразлично па СПЕЦИЈАЛНИОТ ПОЗДРАВ оди во рацете на само една личност !!!!!!!!! (тапани во позадина) ииииииииииииииииииииииииииииииии СП до Спојлер ФБИ
СП до Џуси и Ози (секојдневна рутина, мора да ги поздравам) до Хипица до Рок СП и до Елементал, ГарповаВ, Еленна, FortuneTeller.xD, Срцекршачка (која ме расположи) СП и до тие што никогаш не сум ги поздравила, Саја, Офи, ВајлдЧајлд, Марама, ФБИ, Виножитка, Боависта, Пупи грл и сите останати Спојлер се извинувам ако некого заборавив