Сп и до тебе Кенди, инаку колачињава за саат време можеш да ги направиша се прелесни за рпавење и се многу вкусни, сега ќе добиеш рецепт во лп
СП до фантазерката Кенди, згодната Мимс, фенцерката Марама, милата Изиии, откачената КрејзиЛејди, „трансформерката“ Саја, кротката Најубава2010, уважената Линн1, заљубената Пеперутка90, легендата Рок-а-фела, чувствителната Пеликуна, авантуристката Фајрквин, уникатната Јуник123, „калуѓерката“ Дејзи, конзервативната МонаСи, независната Срцекршачка, модерната СексиЛејди, гушкабилната ТедиБер, директната ТедиГреј, замислената Ангел92, познаничката ФаленЕјнџел, „неромантичарката“ Гоу-Грл, приземјената Каролин.Коста и уште многу други, простете доколку не сум Ве споменал, а би се нашле во мојот пост. Како што гледате и самите, секоја од Вас ја опишува посебна карактеристика, што и на самиот форум му даваа безброј различни димензии и го прави ваков каков што е, еден и единствен!
СП до Мерлинка која ме пресмеа (читајќи во смешни мислења некој ја имаше цитирано)...треснав од стол, дури и раната ме заболе...ама се изнасмеаф од срцее...
Јас би сакала да си го поздравам "нашиот нов клан" кој се пронаоѓа е поздравен кој не исто така е поздравен ... И сеа што? Ајт останете ми со здравје
Поздрав до сите дежурни, кои се туфкаат дали да направат дневен извештај во глава и да си легнат, или пак да преминат директно во прва смена. Јас повеќе сум за овие првиве.
.. овој е за ... Спојлер Мартинушка. Не знам за вас,но ја имам забележано и нејзините мисли кои не знам од каде ги наоѓа толку многу,многу пати ме оставиле без зборови. Плус,многу ме потсетува на една личност. Посебно и го паметам овоа... Ако во врската немаш кавги, тоа не ја прави совршена .. Tоа е само знак дека некој совршено лаже.
До сите што кога ќе ги слушнат Бекстрит Бојс, ги фаќа носталгија по малишанството. Денес ја слушнав Get down, се изнасмеав од срце, ми текна на кореографијата во трето на патронат. Секако, до сите мили феминки што ми ја читаат поезијата, фала им.
СП до Марама^ ... Јас така од нервоза заплачувам дури. Абе, не плачам од жал туку од нервоза... СП до Сенза.пароле... Девојко, ти од збор не се разбираш изгледа, абе кога ти велам НЕ и НЕ! Не ме нервирај и не си создавај проблеми. Млада си, не ти давам да бидеш со било кој.
спд сите оние кои на овие жештини си седат дома и уживаат и едвај чекаат да залади да излезат да прошетаат
СП до сите малолетници кои брзаат да пораснат. СП до сите над 25-тата кои посакуваат да се вратат во времето на школските денови. СП до сите коишто се на средина и незнаат што сакаат, али пошто времето не се враќаа назад несигурно чекорат напред
СП до Џули. Доста лајкуваш, напиши нешто. И СП до она Ангелчено. Ќе се појави, ќе направи галама и ќе ја снема.
СП до Бројчето мило, Елементал и неговото оружје против суеверни персони , колешката Крејзилејди, Меченцето , згодната Мимс и посебната Мистериозна
Специјален поздрав до сите што обожаваат да манипулираат со својот а и со спротивниот пол, на било кој начин, и за било којa...сврха , и што е најважно...без грижа на совест. Е НЕ!!