СП ... до Мерлинка и Старфишка. Сп и до тебе Анничке ... не ми се пишува некако, повеќе ми се лајкува.
Шуќур, почнаа поздравите за мене. Него, имате поздрав од бабава. - Амори со кој пишиш цел ден таму? Поздрави го. Селски муабет. Такој. за сите од МерлинМонровата баба.
Ау,ма не само кафе,и боза би испила со тебе (а инаку не пијам) ама плус и муабетот..Како да кажам не? Нема проблем душо,само да ми поминат овие испитиве! Враќам на поздравот од Нејтири,благодарам девојко! И се препознав во поздравот на Елементал,што да правам.. Јас ги поздравувам сите оние што по обичај не јадат кромид,не го јадат оној преубавиот чипс со кромид,не мезат добра салатичка исто со кромид,освен ако се сигурни дека вечерта не излегуваат и нема да се социјализираат,баш како што направив јас вечерва! Моментот е кромидот!
СП до сите кои што можат да ја кренат само едната веѓа. и си се фалат со тоа (Во таа група спаѓам и јас. )
Сп до Бројчето, Лудото, Ливинг (а бе се губиш или па се разминуваме по темите? ) Лолита, Мерлинка и Пирамид.
Сп до мојата мила сестричка по душа, само не знам дали ти ги погодив цвеќињата и дали ти се допаѓаат ?! Зашто такви ќе добиеш за свадбата . И до сите кои планираат брак во иднина, ги честам и нив по еден букет цвеќе
Тука сум Штрумфета, поздрав до тебе. Сакам да ја поздравам и Серафима, секогаш кога ја читам се присетувам на еден извадок од Папокот на светот. Спојлер "Без длабоките корења на смиреноста, никогаш човек не е сигурен од опасноста од падот. Голем е нискиот, и смерноста е височина; колку длабоко некој се смирува, толку повеќе се извишува." И секогаш ми е драго ми е кога наидувам на твое мислење на форумот.