Ајде заљубената пеперутка90 (така барем ме опиша Nighty , не дека згрешил ) денес да си ги поздраваи Nightwalker, palavoto.devojce, n.a.t.t.y (кај се изгуби ти ), linn 1, TeddyGrey, Trendafilka, Offspring, мама Blond... да ве почастам со чоколадни срценца
Сп до Мис Независна и Кенди Никогаш не сме комуницирале преку лп или на чет, но ве читам редовно така да знаете
Јас денес сакам СП да упатам до двојничето мое, над мене моментално и до Џулката А да и до Сеси, ми ја нема нешто...
СП до сите што како помали шкртале по клупи/тетратки. *** + ****** и слично. Спојлер Само ги треснав имињава.
најспецијален поздрав до професорката по математика и утре на испит да не дава мутави задачи туку некој понормални
најголемо поздравче до братучеда ми која ми замина на гакултет и многу ќе ми недостасуваа аа и до другаркитее..
СП до Дузи, која има лајк од мене секогаш кога ќе ме изнасмее со нејзините јуник постови , Еленна и до Есперанса роденденката Спојлер
СП до сите феминки кои се во good mood , и до оние кои не се, да се расположат. Ништо не е вредно да сте тажни, или да се нервирате!
Специјален поздрав до три ненаметливи дами кои секогаш имаат да кажат нешто фино и паметно. Лолита Божица и Геа.