СП до Есперанса. Полнолетна, м? Кажи колку е убаво чувството кога знаеш дека си полнолетен!! На мојот роденден цел ден имав насмевка од 6ка до 6ка Бидејќи не бев во можност да ти честитам, ајде овде Среќен роденден, се најубаво и секогаш да бидеш насмеана Подарокот... Спојлер
Моментот кога колешка-адвајзер ќе побара совет од тебе. Најспецијален поздрав до Mysterious, се надевам помогнав барем малку, ајт
СП до kikikikirika која има напишано предобар совет за доживување оргазам. СП до сите кои сакаат да флертуваат.
Нема врска де, само што јас од твојата Шпанија си извртев еден убав и сочен филм. Поздрав Ким и уживкај си во собата Шпанија, ју бед грл.
До форумов и до неговите креатори посебно до Билката. Да го немаше, немаше да поминам толку прекрасни моменти во друштво на посебни луѓе
Спд сите оние кои на овие високи температури си ја пуштаат климата дома се ладат и си ручкаат сладолет
до firequeenn дека ми е многу интересна и плус згодничка е и до сите што грицкат по цел тон сончоглед и устата ги боле од солено
до сите што ме поздравиле а немав време да одговорам.. ве гушкам(Литл и Џуси) И СП до: Трендафилка, Росонерка, Оффспринг, КИМ, Анастасија, Маја, Блонд, ВајлдЧајлд, Озбилна Жена, Теди Мече, Ангелче, Хипица, Лолипоп, Бројчето, и многу други што сега не ми текнуваат Ве сака Оззи пс- До ПЕЛИКУНА најголем поздрав! Што ќе правам сега???