Благодарам срцко, огромен поздрав и до тебе, и јас ги поздравувам и Сесилија и Смајли... хмммм, Дарки, Викиче, Анат, сите девојки кои ќе одат на одмор, но и оние кои ќе си одмараат по дома. Со еден збор - ги поздравувам сите девојки од форумот, скоро и да немам некоја на црната листа.
Сп до сите. А денеска најспецијалниот поздрав оди кај Трендафилка, ме тргона со текстот за Шабан. :y:
Поздравче Аннни и до тебе,Сесилија,Трендафилка,Aнгелчето и останатите мои омилени девојки си знаат тие кои се И и посакувам на Спечлес да си помине нај убаво
Поздрав до Озбилна жена, и ги разгледував мислењата и можам да кажам дека ми е идол До Трендафилче, Сесилија и сестрата од Фемина Оззи Ејнџел Прекрасни сте
Поздрав до гореспоменатите и од мене Дарки. Некако и јас имам посебна симпатија кон тебе, кон Трендафилче кон Анннни и кон Озиангел. Мило ми е што љубовта ми е возвратена А што ти текна тебе да го менуваш името?
Реинбоу нови се на форумот, затоа дури сега и ги гледаат мислењета Да си до надополнам поздравот со поздрав до “старите членки“ на феминава- Ариел, Енца (која подолго време ја нема), Анатх, Хипица, ВајлдЧајлд, Анфејтфул и секако до Реинбоу.