Големо браво за ова! Јас ова си го прогласувам за најубав поздрав на темава... И мислам дека во живо гласот му е многу помоќен отколку студиски...
Возвраќам Георгинке, вотка со јаболко е најдобра комбинација- за ноќна релаксација. Плус, кога ќе ти го одврзе уште малку јазикот.....ммммм милина да ти е, да се сеќаваш утре дента и да се смееш. Биди поактивна на форумов
СП до XMaN,Јојоба,funkygirl и BeYourself,и до сите останати активни членови во ФИТНЕС темите кeep it going!
Лично и персонално, сакам да упатам еден специјален поздрав до: сите што обожаваат Гумени Бонбони Толку тегави, а сепак убави. (мене од кока-кола ми се омилени)
СП до Георгина огромен! Сестро водка не пијам, ама со нешто друго може да се залиеме во било кое време
Спешл морнинг поздрав за крејзилејди! Не знам како е можно да имав толку точна слика за неа во главата, ама ете. Ја чекам на гости, кафе мафе, сладолед... и други дребулии.
СП доо сите феминки Кои отидоа на одмор си добиа убав тен и се задоволни од тенот. Кои си поминаа убаво на одморот па и цело лето И кои ќе го паметат оваа лето.