Сакам НАЈспецијално да го поздравам ЕлеМентал, дефинитивно е убаво да се има (барем виртуелен) пријател кој ќе ја каже реалноста онаква каква што е, без да ја изврти за да не ти ја сруши илузијата. Море не само што ќе го поздравам и ќе го гушнам Спојлер пази се, ако сум слаба можам да те згмечам од гушкање
СП сите втори братучеди(многу ги имам) кои не сум ги видела неколку месеци а некои и над година дена..хихихи
СП назад до Ани, срце мое СП до љубам - поздравче до Виена , ангел92 - почесто ставај се на фемина девојко и жапче - чек ме во форумските игри
Поздрав до сите кои обожуваат да јадат Атлантис чоколадни школки, и неможат да им одолеат на нивниот префинет вкус...
СП до Дејзи. Нема шанси да сум трета смена на форумот , а да не наидам на неа. СП и до сите кои не дружат мене и Дејзи во оваа трета најлуда смена.
Те поздравувам многу, сега во Лунд сум не Виена.. Еве ти една песничка, ептен ме измрда деновиве колку ми е добра.. http://www.youtube.com/watch?v=1ANfPx17 ... ture=share
Специјален Утрински Поздрав за сите кои неможат да заспијат зошто ги мачи совеста за нешто .... Да си ги поздравам моите најдраги-оние што обожавам да ги читам- Хипица, Трендафилка, Мерлин Монро, Жапката, Гоу, Љубам, Шилеа, Росонерка, Најубавата, ГарповаВ, Офспринг, Пирамид, Нејтири .....ве начекувам секоја во различна тема и не застанувам додека не ги изголтам сите букви на екранот
СП до Хипица, ЛивингГлам и Теди Меченце, always a pleasure човек да ве чита СП до шегобиецот Јипман2 што знае од време на време да ме истресе на земја со некој пост СП до цурите што се опуштија и ме исконтактираа на мејл за мислење, без да се плашат дека ќе ги барам на фејс и ќе ги демнам (боже сачувај бре) СП до сите што ЗНААТ дека ќе бидат страшно страшно разочарани ако 8-ма сезона од Др. Хаус заврши со неговата смрт :'( :'( СП до сите што мислат дека овие ф'стаците треба барем малку да поевтинат, за да можеме онака ќејфски да се нурнеме во нив и да се нагнетеме како идиотчиња
До Георгина, затоа што се врати До Душето, Пирамид, Мистери, Спаркс затоа што се едни пуфчиња мили и човек ужива да ја прима нивната енергија. До Елементал и Хман затоа што се прекрасни момци- со толку различни карактери, а сепак со исти ставови, само различно изнесени. Дечки за кратко време ми влеговте под кожа До Го Грл затоа што го силова смајливо До Мимс- ја осеќам твојата љубов за мене И до Лилит, затоа што е шашава И така дечки уживајте во денот