сп до Dulceee, феминката со најубавите папагалчиња во кои се вљубив и со најубавите нокти да не заборавам
СП до : Мартинушка Пеперутка90 Кенди Дузи ЈоксиДфРик (како и да е ) ГарповаВ Вајлд Чајлд Ким Астерион Гоу-Грл Каролин.Коста Старбукс Д-Квин Ла Реина Душица SaIvnjaann Литл Девил ЛивингГлам Л-енна Тани Лили8 Шугар Хиии (Хај!) lovemebaby t.w.e.e.t.y velesanka innablood x.Daisy.x unique123 vlubena Zoza жапче марама anastasijaki MoonChild Adi888 firequeenn love.edward мерлинка ljubam katakomba24 miljkovic DAngel happygirl Izaabella IndieGirl 2468 Ихааааааааааааа...мислам дека ве набројав на сите кои сакав да во послужам со парче торта! Јас се родив уште во 14:30! Еве две, да стигнат...многу ве има!
Екстра СП до Iva-Mici,Jojoba i XMaN Се надевам за брзо време ке се вратам во форма со јажето.. Да помине овој теќок период...
Сакам да и' се заблагодарам и да ја поздравам наајспецијално Лилит. Фала ти девојко за секоја твоја подршка, да знаеш дека станав и застанав на нозе. Ти должам....
Госпожа ОФФИ !!! ...Нејзината доза на иронија ме прави да се чувствувам како да сум ја пронашла ветената земја... Дишам воздух со девојка која ја доживувам како партнер у мисија на просветлување Сезамот бе... не е тАчна!!
До сите кои се со тело во облик на круша, читај големи карабатаци и широка карлица (не дека имам нешто против јаболчињата и песочните часовници, ама пусто свое влече, ) и кои често го слушаат од теткици и стрини и по некоја вујна во и вон сродство коментарот „ама ти има толку лесно да родиш, нема ни да осетиш„ . И до сите кои го силуваат рипит копчето на музиката за своја душа без разлика на вакви реакции од соседите , и кои во ритам мора да мрдаат дури и кога седат или лежат и притоа забегуваат со полузатворени очи.
Сп до: marama Rock-a-Fella The Candy 880 Neytiri starbucks Dozzy Lepa Saya Linn 1 Kate 21 teddygrey plavusa17 teddybear Ozzy mims89 Xman Yimpan2 love23 WhiteAngel Hipica zhap4e LittleDevil и до сите останати феминки Love ya all
денес сакам да си ги поздравам славеничката Лепа која буквално сите до една не почасти со торта , palavoto.devojce(срцка те сакам),и nightwalker (дај знаци на живот арен ли си ) и TeddyGrey