Специјален поздрав до Рок а фела, и сите муслимани на форумот. Нека ви е честит Бајрам. Чувајте од тоа баклавата, не ќе ми дојде лошо.
Специјален поздрав до - Македонки Билбилјанки... - Велешанки стомничарки... - Прилепчанки тутунарки... - Битолчанки љубовџики... - Охриѓанки плашичарки... - А стружанки бели, ем црвени... http://www.youtube.com/watch?v=98q39-YI ... re=related Ај така да сте ми живи и здрави
Ејј, како само ми мириса куќата. Сакав утре да честитам но нема врска. Се приклучувам на поздравот, а воедно и честит празник на сите христијани, знам, доцнам, ама не знам кога почнавте да постите. Со лесно нека ви е. А сега повелете баклава. За сите има.
Темата Анален секс ми го продолжи животот за минимум 3 дена! Поздрав до мојот херој Георгина ... де бре Георгинче биди урбана дама , не се давај така лесно!
Трендафилка. Затоа што е срце срцкасто, душа бе душа. и вери мач паметна. Дулче, некако е мила девојката со многууу добри мислења и претерано добри нокти. Дузи, мерак ми е, и те гушкам. Крејзилејди, е зашто ми е пријателка и ногу е убава. тралала Бројчето, си знае таа се, срцка ми е. Оффи, види што убава розева боја ти одбрав ... хах те гушкаам. Виножитка, затоа што е предобра и пререална. Штрумфета, немој да те снемува од форумов. Волфче, сакав да те гушнам, штета што не се сретнавме. Жапче, не ти кажувам колку години мислев дека имаш а колку стварно имаш. Дејзи, мало лудо прекрасно човече. Лудото, сречан ти пут и убав помин. Елементал, зашто го сака Хаус, сака ф'стаци, и не е толку тврд колку што се прави понекогаш. Ај за вечерва доста се. Уствари и поздрав до сите оние на кои сеуште им е жешко, и пошто им цркнал пријател вентилатор се ладат со опцијата ладен воздух од пријател фен.
СП назад до Теди Еден СП до Ариел, ми фали за некое советче И да ја поздравам Трендафилка, ретко кога не се согласувам со нејзините мислења
специјален поздрав со сите што Спојлер не би ширеле нозе за таков секс за таква мизeрија од секс , не му се соблакам бре
Сп до сите што немаат гз да го лајкнат поздравот на Лук после темата - убаво ми е што сум дебела! Лоооооооооооооооол!
сп до сите кои обожаваат да ги гледаат македонските народни приказни, оние старите со Шенка Колозова, Ѓорѓи итн.. http://www.youtube.com/watch?v=fXS9lft1mj4