Позз до сите што сакаат да запознаат некоја нова личност која ќе им го разбранува монотоното секојдневие и да заборават на некои личности од минатото А и позз до сите што имаат некој мил кој не е во државава.
СПД сите феминки кои го прават форумов поинтересен. Треба да си легнам,преморена сум,но сте ми интересни. послужете се
Возвраќам на поздравот Тедии и во спат еден СП и до Трендафилка ете така заедно ми одите секогаш - во пар Обожавам да ве читам двете
хахаха е ме изнасмеа!!!Некако тоа диет не ми одговара баш за мене би требало да пишува ајде уште малце,ајде,затоа што многу ми е досадно додека вртам!Поздрав и до тебе и до сите феминки што едвај чекаат да ја земат возачката во раце
СП до сите феминки кои се на прагот или веќе ја раситниле третата деценија од животот!!! http://www.youtube.com/watch?v=OsUuPT8_FV8
Спојлер Неможам да го редактирам претходното мислење за да допишам, па затоа еве... Ајде уште еден СП за оваа вечер, значи СП до оние кои имаат зелено, жолто или црвено цвеќе и го проучуваат Сезамот. :geek:
СП до Easyyy... Честито ќерко, ова е тоа што најсилно го посакуваше, а сега гази ги, направи го татeнце горд!!! СП до Pelikuna - нема лабаво девојко, само остро. До Candy880 - Мојата аферџиска партнерка, ти текнува? До Rock-a-fella - Мојот личен менаџер за односи со јавноста. До Unique123 - Си знае таа зошто. До Ehrgeizig123 - Девојката со која ќе си остарам сингл. И СП до дечките кои имаат решение за секој џенцки проблем, уште малку и веќе ќе нема проблеми за пишување. =)
Денес започнува Европското првенство во кошарка каде нашите кошаркарчиња денес го имаат првиот натпревар во 15 часот против Црна Гора. Јас си ја љубам кошаркарската репрезентација, ги бодрам кога играат во Скопје, а ќе ги бодрам и пред екраните на европското првенство тоа е Литванија е далеку . Па поздрав до сите феминки кои дома ќе навиваат и ќе бидат со нив во добро и во лошо, да им дадеме подршка, потребна им е. М ... А ... МАКЕДОНИЈА!
Упатувам специјален поздрав до сечија одлука после дното да се врати на голема врата, посилен, поубав, посекси, посамоуверен, позаљубен во себе. И до сечија одлука за газење на се што ви згрешило. Нека гориме во пеколот.