СП до сите оние кои сонуваат чудни, премногу оддалечени од реалноста - сонови да не речам филмови. Бог да чува си викам ко ќе ми текне бе
Ќе ја поздравам Вајлд, затоа што е премногу загрижена, а нема потреба за тоа. Се ќе помине во одличен ред. Ќе се запознаеш со непознати фаци... и сето то. Ајде малку поведро и без грижи. Потоа очекувам на сите да ни кажеш дека ќе се случи она обратното што ти си го имаш замислено. Исто така СП до сите кои од утре се враќаме во клупите. Без разлика дали тоа ќе е за прв или 10 пат. Со среќа.
Јас ја поздравувам Катка И ја поздравувам Тедимече која скрос ме заборави И духот Вики - час ти се причинува дека е тука - а ја нема, час мислиш не е тука - а баш напротив, тука е Ги поздравувам и Ноеми и Мимс кои ме искараа дека не сум викала на пијанка, Охрид... Јас не викам, кај мене се најавуваш и примен си Трендафилка - зашто ми кажа битна работа Теодора зашто ме сонувала со коктел Штрумфета - зашто ОД ДЕНЕС заеднички ќе се разубавуваме Ози - затоа што се среќаваме само понекогаш, на некои скришни места Горде, ТеддиГреј, Лепа и вредните модераторки Поздравов почнав да го пишувам заради катакомба и еф шо испадна Сите сакам да ве поздравам, денес просто ве обожавам и не можам да ви се изнагледам
Го поздравувам малото. Донт вори, најфаца ќе бидеш во клас..... Со среќа утре на првиот средношколски ден малечкоо.
Специјален поздрав до Cynthia,XMan фала ти многу, Спојлер ќе гледам до победа да се вратам ,Iva-Mici и Јојоba од скокачкотоо друштво..
Јас се приклучувам кон кошаркарскиот поздрав. СП до сите кои навиваат за Македонија, и ја бодрат Македонската репрезентација. И им е жал што Гечевски неможе да им се придружи.