Па незнам, не ми се допаѓа, а кога се зачленував ми беше сеедно мислев дека нема ни да бидам многу активна Ептен ми е детски Дарки и сите ги потсеќам на некоја ваква...
^^ Мене не Само те замислував со онака меланхоличен карактер и знам дека имаш виткана коса така рече, и некако секогаш те замислував дека не си многу висока околу 160 и дека имаш црно-бели карирани пантолони и црни стартки . Озбилно
Имам такви пантолони А стартки носам вакви исти Ниска сум баш како што рече и имам меланхоличен карактер. Пу бе, само стартките не ги погоди
Абе важно погодив дека се старки . Гледаш, не мораше да го менуваш името . Стајлингот ти го погодив и со старото име. И црна маица со интересен принт не спомнав, ама таа се подразбира нели
Поздрав и до тебе Sesilija! Ама не сакам никој да се почувствува заборавен, па ги поздравувам и сите останати форумџики
Денес СП до Ангелчетоо,Вајлд Чајлд..Ненушка,Трендафилка,Офспринг,Аннниии,Ики,Ози,Смајли,Багуфче,Лижалка,Лолипоп,Елугј, Горде,Хипи и секако до мојата мила Карак... Сп и до Лукс..Ај мис дет грл вери мач! До останатите гушкиии
сп до сите девојки од форумов кои не ме заборавија и најсп до лижачлчето мое, виножитка, гоу, багуфчето, анннни, кате21 ..... и сиг некој заборавив, знам јас ај ќе ми простите... битно е дека ве сакаааам
Бројченце на сите ни фалиш да знаеш Ајде што побрзо да те има на форумов.Најспецијален поздрав до тебе
СП до Карак,Кате21 нешто ја снема,Гоу,Вики,Трендафилка,Рејнбоу,Лижалка,Притигрл,двете Ани,Тања,Хипица,Багувче,Ненушка, многу ве има да не заборавам некого,па затоа поздрав до сите
Поздрав до гореспоменатите и од мене Дарки. Некако и јас имам посебна симпатија кон тебе, кон Трендафилче кон Анннни и кон Озиангел. Мило ми е што љубовта ми е возвратена А што ти текна тебе да го менуваш името? [/quote] Па незнам, не ми се допаѓа, а кога се зачленував ми беше сеедно мислев дека нема ни да бидам многу активна Ептен ми е детски Дарки и сите ги потсеќам на некоја ваква... [/quote] Дарки, го смени името, баш ми беше убаво! Фала за поздравот срцко! Ќе треба сега да се навикнам на Офспринг!