СП до сите што со нетрпение го очекуваат првиот ден во средно,и што неможат никако да заспијаат. Со песната ајм соу ексајдет http://www.youtube.com/watch?v=h-LbvFckptY&ob=av3e
Специјален поздрав до TheCandy880 за нејзината носталгија по чувството на поголема мистичност на форумов.
До сите што не се три метри над небото заедно со Марио Касас. Спојлер А сите да сте три метри под земја, а?! Ќе не поштедите од патетики, повеќе чист воздух за дишење! И до сите што не го отупеа дека утре е први септември. Спојлер Ретки се таквите, цеееел божји ден само статуси читам на фејсбук дека утре е први септември. Ало бре! Имаме календари, знаеме дека утре е први, не мора на секој пет минути да кукате дека ви поминало летото одма и дека се враќате во затвор! Не сте единствени на кои одма им помина летото! Леле бее! Па како можев да ги заборавам мувите бе?! Ајде поздрав и до сите што немаат мува ниту на аватар, ниту во потпис, ниту на фб. Д фејмс мува.
СП и до тебе Карак И СП до сите што нема да можат да заспијат утре очекувајќи го 1ви септември. Јас иако нема да бидам учениче сепак ми се менува сe од утре, па така да спаѓам и јас во оваа група Поздрав девојки и се надевам дека утре ќе имаме среќен старт.
Возвраќам на поздравот на Кенди. Поздрав до тебе, околу нас многу заеднички пријатели, а ние тек сега се најдовме. (пак виртуелно. )
СП до мојот папучар. И до сите оние кои си имаат папучар или се папучари. Напред папучари, да ве има што повеќе!!!!
Поздрав бек до ХМен мотивирачот за вежбање А за идеите..кога сакаш тука сум! Поздрав и до Лудото не успеав да ја видам ама пак си ми најмила и си делиме некои интереси..си знаеш ти..и те чекам на кафе од другата страна на границата ако не овде! Поздрав и до БлуПарадајз, Мартинушка. Карина, ФореверЈанг, Мистери, Спанко, Мимс, ВанилаСкај, Гаргамел...сте ми помогнале сите со нешто на сајтов па еве вака јавно да ве поздравам!
Поздрав бек до Најтвокер *Мило ми е што те познавам макар виртуелно и фала на песната СП до Оzzy Angel Спојлер *Си имаме јас и ти муабет -само остро и не се давај До Rock a Fella Спојлер *Секогаш имаме тема на разговор До Лилит Спојлер *Го сакам нејзиниот хумор До љубам Спојлер *Заради тебе и јас сакам да почнам да фотографирам,само така продолжи Исто и до форумџиките во форумски игри и оние кои ги решаваат љубовните проблеми..ме мрзи да набројувам. Е така да си знаете. http://www.youtube.com/watch?v=8tRWNjI8xLc