Ај и јас... да не бидам покусо... СП до сите што денес им беше прв ден од средно.... Сакам да сум на ваше место..... Многу сакам, знам!
Да, ок, не се напнувајте, знам Грчка е, НО.. СПецијален поздрав до сите што памтат кога оваа ја убија од пуштање по радиостаниците, и на сите што им буди по некое дамнешно летно сеќавање http://www.youtube.com/watch?v=Gb_0G97DTp4
http://www.youtube.com/watch?v=jPFEYOIaDHk СП до сите основци и средношколци на кои големиот одмор им е омилен час
СП до Душица-Ск, храбра и решителна цура, се гордеам со неа. СП до Марама, и нејзината одлука да ме спомне мене, со едвај 3 месеца активност, во Топ Форумџии. И мене не ми е јасно од каде тоа... СП до тоа Бројчето со прљави мисли, што не замислува мене, Џокси и Најтвокер такви згодни, исончани и во долна облека (Па и такви сме бре!) Ај тоа со гушкањето беше дискутабилно, ама ќе простиме СП до Трендафилчето и нејзината искреност. Веднаш бевме на фреквенција, и без дополнителното објаснување еве од мене Спојлер СП до форумското боцкало Гоу, и нејзините суптилни предупредувања да не почнам да си ги кревам акциите со зголеменото внимание. Јас? Акции? Гоу, скар! СП до сите што запознале некоја нова личност летово која, иако навидум контра повеќето ваши критериуми, сепак е личност што знае да ве опушти, насмее, е полна со ведрина и позитивна енергија, а без да бидете свесни, токму таков човек ви требал моментално... И НајСП до сите што барем за момент посакале да ме видат и да ми залепат една, е..те занесотината ЕлеМентал
Сп до дечкото над мене. Вчера на неколку пати посакав да е со мене. Не го познавам да не се збуните само имав многу потресни случки со едно кученце
...до сите кои во најмала рака превртуваат очи, почнуваат да чувствуваат мачнина во желудник или не дај боже почетен стадиум на некој чир секогаш кога на форумов се пуштаат јазици до глуждови, се умилкува и облетува некој член само од причина да се освојат нечии симпатии а не зашто мислењата навистина го/ја воодушевиле....кога секој божји ден фрчат цмокчиња, гушчиња и остали лигавици навистина без потреба (освен да бидат на некој начин спомнати)...кога се лижат задници до бесвест Аман бре, имате ли свој став у животот освен да бидете нечии портпароли од сенка? ..тажно.
СП до сите кои гледаат Македонија-Хрватска, се живцираат и, во секој случај навииваат (за Македонија).
Гоолем СП до Плавуша ,мила,не можеш да не ја обожаваш,и Старбакс,директна,кажува се што мисли,е тоа е ретко.
Еден СП до КИм и Велешанка, изгледа повикот за помош проработе во обратна насока И честитки до победниците