СП до сите оние кои денес не се излезени и се дружат со нашата драга фемина мојата 2-ра љубов после либето
До Каша и Меги ( девојчето од кое, пола од нас, имаме или сме имале аватар од нејзините што ги објавува). И нека се активираат повеќе
СП до Офи-оти ми е мерак! Си знае таа оти. СП до Лов3 - по фенси си од мене,тоа е тоа. СП до Елементал- Среќен роденден,и фама на помошта. Да не е тој ќе нема кој да деле совети. СП до Георгина - Ме пресмејува секој ден. СП до Саја- Иста причина како и Георгина. И то.
СП до Офи и Лудото и утре да не се дерат по улица - ДУЗИИИИИИИИИИИ, ваму сме ДУЗИИИИИИИИИИ! Еве ОФИИИИИИИИИИ, еве не, идеме! ЛУДОООООООООООООО кај си ти, ЛУДО. Дискреција људи, дискреција.
Ух те благодарам многу, не сум го видела постот, извиниии! Гушкам силно! http://www.youtube.com/watch?v=Y21VecII ... ture=share
Специјален поздрав до мојот бивши, добар човек беше, немаше кој да го утепа Специјален поздрав и до Beached, зашто е многу мила и драга Те чекам на кафе !!
Сп за сите што се свои Сп за сите што не ги копираат другите и Сп за сите што имаа луге околу кој погрешно ги свакаат
Фала Кенди на поздравот, еве еден назад и до тебе, и поздрав до тие што назад ме поздравија ЗначиТ, поздрав до Џокси, Лудото, Дузи и по еден така од срце до Бич`д и Жапчето.
СП до сите што ја сакаат кошараката воопшто,и сите кои само моментално ја пратат. Посебно до оние кои денеска ќе ја пратат утакмицата покрај Фемина. Видимо се за 5 минута.. А ,и еден посебно посебен поздрав до Дафни. Затоа што се издвојува.Затоа што знам дека ако ја познавав лично ќе уживав во дружењето со неа.
СП доо.... Д...узии Д...узевска. И до сите на кои Дузи им помага да ги затегнат стомачните мускули, се разбира од смеење.