Ким (не сум те заборавилаааааа, ајде пак ќе си се начекаме на долги муабети ) Катакомба Бију Нејтири Карак Иренна Бичд Душицаск Мисс индепендент.
Специјален поздрав до Елементал.. Ни самата не знам зашто.. Ете имав потреба да му се заблагодарам што со време ми ги отвори очите.. Ма од дамна беше тоа.. Сепак поздрав до тебе
Annie.mk1, Бијурселф и Лолита 77, ве поздравувам онака искрено.. денес ме разнежнивте во вистинска смисла.. http://www.youtube.com/watch?v=QPoTGyWT0Cg
До Шилеа..Посебно девојчуле што ме асоцира на шарени чорапчиња, филигран и пиФце. Една од оние што се бројат на прсти - за кои сакам да знам дека постојат по форумов. Овде има многу безр'бетници. Aма има и огнени диносаурКи!
фала Џуси, срце па си личиме на тие на сликата, не? СП бек и до тебе. СП и до Стам, Ози, Лук, Shaila, Хипица... Мора да ја поздравам Љубам, иако не ја знам приметувам дека е срце, а посебно сум воодушевена од нејзините фотографии. СП и до ГарповаВ, Rock a Fella. СП и до ЕлеМентал, човече извини, не прочитав дека пред некој ден ти е роденден, па закаснето ти го честитам. Денес видов. Се најубаво! СП и до нашите кошаркари, не сум ги поздравила нив, засрамота. Ајде момци, и Босна растурете ја денес. Цареви сте!
Специјален поздрав до дадичка, со душа чекам да ја видам конечно и да ја гушнам . Дојде и овој ГОЛЕМ ДЕН
Специјален поздрав до tigerlady, многу се пронајдов во нејзиното последно СДК. Интересна девојка со пријатни постови.