До Старбакс, гледам и таа кошаркава со цело срце ја следи. Росоњерка исто. И останатите што навивате. Ако освоиме медал, ќе се честиме нешто
До сите хипици Спојлер Знам дека повеќето од вас не ги сакате, ама стварно ми се срцки... И јас да не бев волку амбициозна би била хипик или боем. Со момчето под рака и води љубов далеку од нервози. Пари... шо знам од каде... Ќе дилам дрога ваљда. Добро ај, барем една година само да и служам на уметноста. Повеќе и да сакам не би издржала. Така во долго хипи фустанче и долга коса да се мавам некаде и да сеам мир. Цигара во раката и момче не се замарам со ништо!!!
СП до Хипица. Ме поздрави пред некое време, време е да и возвратам. Значи, обожавам да те читам, секогаш уникатна и полна со идеји и позитивна енергија. Сакам уште повеќе да те читам во СДК, некако се деактивираш во таа тема. И ајде уште малку виолетово цветче. Ќе ти завидувам, оти омилена боја. Поздрав до тебе.
СП до сите кои мислат дека Џерард Батлер беше ФАЦА ИПОЛ како Крал Леонида во филмот 300 Спојлер СП до сите што мислат дека тие неспособните Грци не заслужуваат таква убава земја. СП до ludoto19 за моментите на брза интервенција кога ќе се налета на уличарче. И јас го купувам истото Повторно еден СП до GeorGinna, овој пат од внукот на Папата СП до сите анонимни на форумов, што како мене, уживате во неговата мистичност, и си ги замислувате членовите, ги "слушате" нивните гласови додека читате постови....тоа е голем дел од шармот. СП до сите фанови на Манчестер Јунајтед на кои не им падна баш лошо кога го видоа Арсенал размонтиран на Олд Трафорд. СП до сите кои сакаат да имаат стегнато тело и спремни се да се соочат со физичкиот напор, а не со хемикалии на "природна" база. Трчање, скокање, фитнес, тегови...некаква Зумба? Абе се само апчиња не
Најспецијален поздрав до Go-Girl caroline.costa crazylady zhap4e TheCandy880 Hipica crazyinlove19 mims-89 Мistery rossonerka Rainbow Plavusa.17 Beached Smiliy Ljubam
Поздрав до сите што имаат некој гитарист во животот и се многу горди на него И поздрав до Грујо, ако ни го спои и 9ти септември, ако не, СИ ГО ПОВЛЕКУВАМ ПОЗДРАВОТ И ГРУЈО НЕ ТЕ САКАМ АМА ИЧ!
СП до Џокси, еј кеј еј Џони. А, бе дете, бе, да беше 4-5 години постар, за дечко те зимав. Ме изнасмеа сабајле со сликата од Џони Браво, баш така те замислував. Ду д манки уит ми, камн!
До Дафни. Затоа што е my cup of tea, my cup of coffee, my glass of martini and my jar of jam, all in one Пишува кога има што да каже, кога нема, си ќути. А секој збор и вреди колку 20 други. Затоа што е оригинал од модна куќа Дафни, не од оние од Шутка - абе оРгинал кад ти кажем, за иЉадарче! Намигни и прај се пи*ка америчка шетајќи низ градот глумејќи Бијонсе во евтина чарапа. ЈОК! Дафни не е од таа толпа на граѓани. Затоа што е баш онаква - you think you know, but you have no idea. Ама стварно. И затоа шо ми е мило што пишува повторно на форумов и ради ред други работи. И пред се, затоа што го сака животот и богами знае КАКО да го живее. А тоа е реткост денес. Мадмоазел - бизу!
До Љубам. Зошто вистински љуби. И зошто и јас љубам жени од таков калап. Гризнај од животот! И штракај штракај со Никонот, нека збесне блицот!!!И јас сум повторно студиски активна..ќе развалиме бре некој нареден пат! Ти благодарам за восхитувањеето... во твојот случај - слободно можам да кажам - вајс верса.