ljubam Спојлер девојко, навистина немам видено поубави фотографии од овие твоите. прекрасни се! кога доаѓаш накај Битола, јави се сакам фотосесија шала на страна навистина си нешто посебно. ти се восхитувам. се надевам нема да се лутиш, но си зедов за право оваа фотографија да ја поставам на десктоп (http://www.flickr.com/photos/nikoncatch/6038210458/in/photostream) поздрав и те љубам!!
СП до Црвената Спојлер Видиш, и енерџи дринк со твоево именце имало Ти и твојата енерџи сигурно сте им биле инспирација
Специјален поздрав до самата мене! Кога не ви текнува да ме поздравите ај јас самата да си се поздравам
Специјален поздрав до мојот драг професор по хемија и неговиот милозвучен глас.. да даде Господ да му се скинат петата и осмата гласна жица
СП до сите што им е дојдено од ВОЛКУ,ВОЛКУ. Аман веќе не сте интересни. Народов ко овци,еден нешто ќе направи,сите по него.
Поздрав до сите што ги обожаваат Star Wars Спојлер и мислат дека тие што не ги сакаат, се ретардирани ама онака тешко ретардирани
Е ај да не ги обожаваме!!! http://www.youtube.com/watch?v=R55e-uHQna0 Друже, тоа ти е најпаметното сценарио кое можело да ти се случи, камо јас да ја пропуштев, ти завидувам. =)
СП до Miss.Ricci, ново но интересно девојче кое ми падна во очи Исто така СП до сите вас драги феминки
СП back И СП до Жапче и сите по-солени девојки на форумов. Еее кое ниво на интелегенција го поседуваш Жапче те читам редовно. Изживеаност или искусност! А може и двете Знам дека делувам збунувачки А можеби и не
Епа има и такви, мене лично ми се all time favorite Поздрав и до Вајлд Чајлд, ја нема нешто у последно време, ама можам да претпоставам зошто.
Специјален поздрав до Iva-Mici i XMaN Жал ми е што ве разочарав,ама изгубив...Разочарана сум,депримирана..Без желба за тренинг,јаже и све остало.. Jа нема веќе лавицата во мене..
Поздрав до сите девојки кои мразат грмотевици! Спојлер Ем отсекогаш сум се плашела ама после ова згрмување а јас надвор под жици и бандера, плус и искра од жиците голема и најсилно згрмување во животов што сум го доживеала ... уф срцето ќе ми излета. Мразам и мразам и точка!
Спецификантен поздравчиЌ до сите девици на форумов. Спојлер Ќе згребам некоја торта месецов, ајде ми ти! Само нејќам чаршав со дамка за да поверувам... не, не.