ПОздрав и до тебе Се најде некој паметен амн више, ок досадна е рекламата ама вие сте 100 пати подосадни
Порано со онаа на ВИП, како тоа... а јас незнам, сега со оваа. Значи, СП до сите оние кои ги мразат рекламите на мобилните оператори.
Специјален поздрав до Nightwalker a и воедно ќе го избркам да ги легни вкревет одма . СП до vendiii,MacaLove,Plavusa.17,BabaDara и сите други останати драги феминки...
Јас ја поздравувам дамава над мене Annie.mk1 ти го сакам потписот А моите очиња шеткаат по твоите мислења остани таква каква што си бидејќи си реална.
Ооооо фала ти душичке Пријатно ме изненади со поздравот Огромен поздрав и до тебе http://www.youtube.com/watch?v=UqON44CLaQM&ob=av3e Уживај во песнава, мојата најомилена.. Една и единствена љубов Енри Патем поздрав и до него
СП до Пеперутка90 што за малце ќе го ризикуваше нашето виртуелно пријателство за да ми помогне во правење глупости... И едно големо извини што не сум те видела на Пиволенд, не си прва што се пожали....
Јас те поздравувам тебе ТедиГреј, ми се пие и мене едно кафенце сега И поздрав до сите, кои се присутни на форумов моментално, не е лесна ноќната смена
Поздрав бек, мај дијр.... Не да не е лесна сменава... Повели на кафе... Али имам и вино и пиво во фрижидер... Донеси за јадење нешто само!!!
До Мерлин Менсон и текстовидниот револт. И до Икс-Мен поентата сфатена и прифатена -(минус) шмајзерот може ?
НАЈСП до Кате21. Не ти вратив на пораката зошто ме остави без зборови. Чудно е како некој кој воопшто не го познаваш успева да те утеши и смири повеќе од некој кој до знаеш со години. Посакувам да можам некако да ти се одолжам, зошто се што ми пиша, премногу ми значи... СП и до ЕјмиЛи...фала ти.
Поздрав и до глумците од филмчето HUSK 2011... иста дешавка има и во овој хорор филм со полиња од пченка... преска си го гледав