Поздрав до сите, кои последните 2-3 минути од натпреварот останаа и буквално ги следеа оние нашиве волци без здив! Але - але - але !
СП до сите ГОРДИ МАКЕДОНЦИ! Абе срцето ќе ми пукнеше последните неколку секунди. Солзи ми дојдоја на очи бе, срцето ми застана. Си реков ако изгубиме... НООООО ДОЈДЕ БОРЧЕ, И... почна веселбата, скокање по кревети, викање МАКЕДОНИЈА НА ЦЕЛ ГЛАС (бе кого го интересираат комшии) Ама не... НЕ ИЗГУБИВМЕ, КОГА СРЦЕТО Е НА ТЕРЕН!!! (СП до сите кои се почувствуваа така)
До сите на кои им се допадна нашата нова,преееубава фонтана Е фалеше ваква фонтана,и нашиот Александар Велики,да се знае чиј е
ГОЛЕМ СПЕЦИЈАЛЕН ПОЗДРАВ ДО LivingGlam ....... Marilyn-MonroeLov3 Hipica ........ lolyta777 MacaLove ........ mims-89 FBI ....... GarpovaV lolyta777 .... zhap4e karak ........ karina8 milky-candy ...... eli25 teddybear ....... Doozy Strumfeta93 ........ esperanca Adi888 ..... kristii Dushica-sk ........ ljubam BoaVista ......... TheCandy880 IndieGirl ....... ludoto19 sesilija ......... offspring Rainbow ........ Trendafilka Phyramide ........ annii I MISSED YOU GIRLS Уфф да можеше сите да ве изгушкам Конечно ке можам па да се смеам на смешките, да тагувам коа ке има некој проблем и да бидам тука за вас и вие за мене И за крај ве поздравувам со едно слатко коктелче