СП до Калиопе затоа што знае понекогаш да биде сурово реална. Кај неа нема округло па на ќоше, него плеска директно у фаца. Девојче, ме пресмеа со одликувањето - чварка на Ајфелова кула
Сп до сите што ке носат книги оваа година Сп до сите кој водат тешка борба со диетата Сп до сите што ке се забавуваат овој викенд Сп до сите што повеке од дозволеното ке се забавуваат Сп до сите што сакаат некој да го гушнат силно Сп до сите што им е смачено некој да им се пика кај шо нетреба Сп до сите што можат лесно да се ослободат од горенаведените и на крај сп до сите кој се нашле во оваа ситуација
СП до сите кои имале специјални моменти и некогаш после долго време ќе им текне на нив па ќе почувствуваат една топлина и ќе си ја пуштат песната што го одбележувала тој момент и со мерак ќе си ја слушаат па ќе стиснат риплеј барем уште 2 пати. Еве поздрав до сите форумџики што ја сакаат песнава и ги потсетува на нешто убаво. http://www.youtube.com/watch?v=yq1H3l7kyYU&ob=av2n
Ако носеше црни фармерки, бела кошула и бел џемпер (преладена сум, и само што се вратив од интервју), тогаш јас бев, ако не, здравје, ќе се видиме, Сп и до тебе љочк.
СП до нашата кошаркарска репрезентација! Посебно со Тодор Гечевски и Бо МекКелјеб! Ги сакам!!!!!!!!!!!! И до сите феминки што ги бодрат нашите кошаркари...
Овој е за Saya. Не сум имала никаков контакт со неа,тоа што ја читам редовно ми е доволна причина за да и се восхитувам. Капа и симнувам. Тој спој од убавина,осет за мода,глава и мозок што работи и така како зачин сарказмот,неможете,а да не го сакате. Барем јас. Затоа Саја,овој пат тебе и само тебе те поздравувам. И се надевам дека уште долго ќе те читаме тука.
СП до Блонд и Мерлинка. Ми фали долгиот разговор со Блонд и смеењето на Мерлинка кое ќе ве расположи па колку и да сте депримирани.
Позз до сите кои го обожаваат чувството кога ги носат ново купените фармерки and they feel so damn sexy.... A песничкава за викендов да се изнаиграте http://www.youtube.com/watch?v=Vb2mnDp6 ... re=related
СП до ludoto19 И СП до De-Lovely Спојлер ТИ Ме носиш во твојот свет, ја поттикнуваш мојата имагинација, ме оставаш разоружана, ми предизвикуваш насмевка, ме тераш да ги гризам усните, ми оставаш хаос во главата, ми ги прекинуваш речениците, ми покажуваш надмоќ и дрскост, ти дозволувам. Се наоѓам себеси како се` ти дозволувам. Толку ли сум очигледна? Почитувам волку добро напишани работи, браво женска
СП до Мимс која со својот поздрав уште од сабајле ме натера да мислам на јадење поточно на благо. СП до Георгина, до Тедимече, Марама, Најубава и Мис Независна