Поздрав девојки од прва смена Богами сте обезбедиле материјал за читање Треба цела смена на феминава да ја поминам
Dobro vi utro devojki . Vo momentov sum na rabota i kradam od vremeto za da denes si dozvolam da gi pozdravam devijkive koi ce gi navedam zatoa sto vo izminatiov period vo nekoja od niv se vidov sebesi na vasi godini .Nekoja od vas posebno znaese da mi go pleni srceto so svoite ispisani zborovi. Rainbow,Hipica,Femina,Sesilija,Lizalka,LIlit,Brojce,Kate21,Gordana10,Go Giril,Julie77,Unfaithful,Irenna,Summer girl, Wild child.Offspring,Annath,i nekolku drugi koi vo momentov ne mi idat na pamet zatoa gi pozdravuvam site . Sega pozdrav i do Ariel koja isto kako mene odvojuva vreme da ostane vo carstvoto na ovaa prekrasna zenska partija pozdrav devojki .
Фала за поздравот озбилнажена Еден специјален поздрав и до тебе. Многу ми е драго што си присутна на форумот, и што го збогатуваш со твоите совети кои се секогаш на место. Специјален поздрав и од мене до сите девојки чие вируелно друштво навистина многу ми значи! Не би сакала да ги именувам зошто сигурно некоја ќе заборавам, па ќе ми биде криво.
позз до оние кои ме поздравиле погоре па и до оние кои не ме поздравиле... ве гушкам девојки ќе ми недостигате...поззз
ајде еден поздрав до сите оние што денес ќе седат трета смена. јас одамна не сум ја седела ама денес може ќе се приклучам.
СП до милите и убавите форумџики НајСП до сите , ако ве пишувам ќе заборавам некоја да спомнам. Сите нагоре, надолу , што ме поздравиле, заборавиле, сите ве мислам, ми недостигате кога не сум на форумов, дел од животот сте ми станале Поздрав до оние кои се на одмор, или кои сега се спремаат за таму, да си поминете најубаво. Инаку СП до Горданче, тука сум јас, ама не ме оставаат сама ни пет минути да се издувам тука, станав туристички водич Ама читам редовно