СП ... за сите кои се искрено, опуштено и вистински заљубени ... и уживаат во својата љубов http://www.youtube.com/watch?v=ouNJFKbNP50
До Кенди зошто одамна ја немам поздравено До Дузи зошто ми е драга. До Теди мече да те потсетам дека не си единствена, ти знаеш за што зборам До оние кои вечер ќе седат дома, а сакале да излезат некаде. До оние кои љубат, кои се среќни, кои се журкаат, сите оние кои ги боли к*р за се и сите оние кои се грижат за се, сите кои имаат и сите кои немаат некој крај себе, сите кои некогаш биле со скршени срца, сите кои сакале и кои биле сакани,сите оние кои чувствуваат дека единствената личност која може да ги утеши е онаа која им ја нанела најголемата болка. До сите оние кои го сакаат животот, бил ваков или таков, со безброј сакани и несакани ситуации, со безброј одлуки за донесување, со безброј убави и тажни сеќавања. И до оние кои ја сакаат есента, дождот и жолтите лисја.
СП до Сањааа,ама наajспецијален Ме изнасмеа ааааа,воедно со поздравот ти упатувам и желба да се подновиш со најубавата спална и максимално да ја користиш И -да не се жали никој,шта чеш,може им е криво шо они не можат
Спојлер Поздрав и до тебе срце ауууу спалната греее е дури и на ваква спална ако се жалат ке ги пратам та у триста германски мајчини ....
Еден специјален поздрав до Yipman2 и неговите смешни постови Спојлер до сега не сум го поздравила, ама последните неколку негови постови што ги прочитав интересни и забавни ми беа :up:
Е сакам сега еден посебен поздрав .... СП ... до Дафнии ... без неа форумот губи смисла ... А и без други посебни форумџики и форумџии кои се како делчиња од една посебна, прекрасна и голема слагалица, а кои се поретко ги има и се дистанцираат од форумов ... со тоа смислата е веќе изгубена поради дотични банални причини.
La.Reina.Del.Sur позз до тебе бидејќи ме потсети на убави моменти од Романија ахх спомени... А можеби сме се разминале тие денови низ замоците Спојлер
Мојот поздрав вечерва, заслужено, оди кај Шана. Не знам дали оти ретко пишува, ама секогаш ми е интересна за читање, секој пост е на место. Одмерена, со аргументи, стабилна личност. А и аватарите и се поклопуваат со мислењата, можам да ја замислам како и се вртат запците додека мисли што да напише. Мои искрени восхитувања до тебе, Шана.
СП до сите што wish некој посебен да е here, т.е таму...до вас...за да ја/го згужвате од гушкање http://www.youtube.com/watch?v=FawuatDi ... ture=share
Нај СП до GeorGinnA.. девојко, вака утрински уште не расонета ме пресмеа. Ти праќам едно кисче и мноогу гушки. Биди ми поздравена и вака убаво расположена цел викенд. Секој твој пост со мерак го читам.
Сп до Жапче, Теодора и Марамче Ми се нашле низ животов, иако абер неам кои се, освен едната срцкаста типка А бе збор си е збор Специјало еве денес им праќам по едно редче чоколадо со ориз
Поздрав и до тебе Кате , ракчесто најубознакчесто другарче, си се разбираме . Зборот е битна работа , шо би се рекло кој ти го дават така макар и за џабе?! И до сите кои ги сакаат/ле Мапетите со едно нивно песМиче, http://www.youtube.com/watch?v=8N_tupPBtWQ
Сите мили ем драги - непредвидливо шармантната Лилит вечниот бунтовник Офспринг секогаш насмеаното Теди Мече уникатната шаренолика Георгина најлудото од лудите Лудото со бројче 19 . Лакримоса и БоаВиста ми се губат Голем поздрав до двете, и нормално до мојот all time favorit форумски лик - - - > Тортелина !