Специјален поздрав до сите оние кои сакаат паркур (макар и само да гледаат) http://www.youtube.com/watch?v=FWWjd8KGyv4
Поздрав бек! Вечер се гледаме на “местоно“ ако излегуваш Почнав и јас натаму сега љубов си најдов, а ти го знаеш ми се чини.. хаха!
СП ... до Лолита ... Честитки за годишнината и нека ви се множат многу, многу години полни со љубов, среќа и задоволство и многу мрсни ноќи! Спојлер јас сум расипана мислам на другото мрсење
Сп до форумџиките што ми го разубавуваат денот... Mims-89 ljubam zhap4e marama Phyramide Trendafilka Theodora Georgina rossonerka И сигурно има и други, ама сеа овие ми беа на прва мисла...
сп до сите што ќе јадат печен ориз за ручек ццц, викенд, со ориз ќе си го поминам бе! ја би една лазања али шта је ту је
СП до Џули77 Кога се зачленив, не се согласував во некои мислења со тебе. Ама сега се повеќе и повеќе ми се допаѓаат твоите мислења. И мислам дека е време да го смениш малку аватарот, м?
Сп до сите како мали што џвакале мастики Чунга Лунга. Пет секунди има вкус, а потоа.. битно беа најефтини како оние цигарчињата мастики. Чунга Лунга РУЛЗ
Бљагодарност и СП бек до Астерион. И СП до сите на кои мајките дома им урамиле слика на која се седнати во “ајмо срати“ поза и ја испрчиле во дневна. Спојлер Веројатно второво е самопоздрав, не верувам друга мајка вака да си го трола детето... Yay, mommy rulz!
СП и од мене до тебе ГарповаВ мило ми е што е така ... А аватарот хмм ... па не ми се менува, сепак тоа сум јас Ти твојот зашто не го смениш?
Еве вака поручекски шо би се рекло, до Калиопе Нова свежа крв на форумов, јас би рекла достојна за респекат. Добро дојде мудро моме при нас, ај лајк ју