Епа добро штом така. Инаку, ќе го сменам, уште малку. П.С ми ја погоди бојата со која ми го напиша имево. Виолетова
СП до верните фанови на Македонската кошаркарска репрезентација. Јас се одјавувам од форумов, татко ми го собра цело маало идам да направам тон пуканки, да ги снабдам со пиво и правац пред ТВ
Ело, ма нејма Борат, а лајк ју, а лајк зегз, из најз. Види бе, ке ме разгалите па ке ви гугам по темите. Го шалам. Мило ми е што една од омилените саркастично-реално-паметни личности овде ме забележала. Грасијас на поздравот. Еден најздрав до тебе!
Хипица - не само поради тоа што е моме охриѓанче, туку и поради тоа што е дежурен носител и преносител на позитивна енергија и што да речам друго - зрачиш мор момиче, . Ај побрзо да ни се закитиш со розево цветче, ти должам и бек.
СП до Hipica, Rock-a-Fella, Offspring, jule77, Cool-girl, Livinglam, Starbucks, Gordana10, Crezylady, Monna.Monna, zhap4e indiegirl Да се освежите!!!!
И сум СП ... до тебе, веројатно понов член си ... имај убав и инспирирачки престој на форумов СП ... Лав 23 и до тебе
Специјален поздрав до Карак, Ким, Гоу, Бројче, Озбилнажена, Марли, Лилитка, Ирена, Георгина, Ловер и Хипица од сериозно несериозната Гордана
СП и по една коскокршачка гушка доо... Плавуша- секогаш тука за мене,како и јас за неа, ми стана многу мила за брзо време. Старбакс - интересно,нормално девојче во ваква ненормална денешница,слични мислења имаме,и би сакала повеќе да се дружам со неа. Смајли - душа е,вистинско смајли,и со неа сакам повеќе да се дружам. Геа - прекрасна мамичка,прекрасна жена. Ангел92 - прва која ја запознав на форумов,паметна женска,мила. Лов - мало мало ама техничарче. Џуси - го има мојот прв аватар,и цело време мислам дека јас коментирам.Интересна девојка.Сочна. Енца - колку е згодна,толку е и незгодна. (некогаш) Чокохолик - исто преееееееемила и нежна девојка. Тедибеар - ии Теди е мила,фина,не можеш да не ја сакаш. Сања - секогаш зрачи со позитивна енергија,дури и кога е лута. Лолита - исто како Геа,прекрасна мамичка,сопруга,пријателка...секогаш тука за совети. БиЈу - фина,интересна ми е за читање. Гарпова - секогаш позитивна. Дејзи - различна,попаметна од девојчињата на нејзина возраст.Таква остани. Венди - интересна за читање,исто многу фина. Пошто ми снема некако бои,а имам уште за поздравување... Поздрав и гушка и до Дафни,Лудото,Рок-а Фела,Трендафилка,Ди-Ловли,Чоколејт.ми,ТајгерЛејди,Ракчето,Кенди,Монаа, и ако заборавив некој извинете,следниот пат сите ќе ве спомнам.И онака сите ве сакам.