Ајде оддамна не сум поздравила, па не сум ни примила поздрав, тоа е толку трагично 1. Сите оние кои денес се нашле во некоја гужва, чекајќи ред за нешто, а времето им се чинело бесконечност. Ве поздравувам и ви препорачувам-тетратка за ладење 2. Најтвокерот-без него формумов не би бил толку посебно место, барем за мене 3. Жапката и Мерлинката - затоа што ги обожавам нив и нивната смисла за пишување. 4. Офспринг и Виножитото-без нив чинам форумов ќе биде каша попара. 5. Шилеа - мојата најдрага поетеса. Уживам во нејзините стихови. 6. Пирамидата и Трендафилка -зарем знае некој подобро од овие девојки да ги сврзе зборовите во реченица, речениците во целина, целината во волшепство .... 7. До сите кои неможат да го замислат денот без турско, црно горко кафе. Ајде ве послужувам. Уживајте во денот. Ве сака вашата Јуник123
...до Енца, Геа, Блонд затоа што се изнворедни жени, (жени-затоа што веќе имаат оформено семејство) а сепак секој нивни пост ме воодушева, секоја им чест на модерните, реалните и современи сфаќања и ставови . Едит...ја заборив и Лолитка, и таа е дел од оваа група
СП до мојата стара дружина овде на фемина,оние женски со кои дремев на чет првите месеци од кога се зачленив за побрзо да се вклопам. Ве бакнувам!
Специјален поздрав бек до Хипица. Јас како срамежлив момак, ова ватреното допре до мене . Нема промашај со БалашевиЧ фанови . Специјален поздрав до Рок-А-Фела и мојата желба да го достигнам нејзиниот Инглиш профишенси уан деј .Идиотов ти праќа freakin многу хагз, freakin биг беар уанс. Специјален поздрав до сите што мислат дека крвната врска не е доволна за некој да го сакаш и толерираш безусловно. Дека дури и брат/сестра/братучед итн итн треба да се покажат вредни за твојата посветеност. Специјален поздрав до сите што мешаат вотка и сок од црвен портокал, повелеЛе Спојлер Специјален поздрав до сите што не гледаат телевизија и сеуште не знаат што е тоа ВОЛКУ ВОЛКУ, тоа некаква реклама демек, така? Ок, веројатно сам сум со ова. Специјален поздрав до мајка ми, која утре најверојатно ќе си ја расплачам фино лепо & . Рапорт после настанот. Специјален поздрав до сите што ја гледаат/гледале серијата The Office Спојлер . Чуден формат ми е некако, дали дека прв mockumentary па сеуште се привикнувам.
Јас кај баба ми кога одев, радости. Стигале ли дрва не стигале, дедо ми секој ден ме возеше низ двор .
Сп до.. *Ани.мк..Добро е што се врати,фалеше http://www.youtube.com/watch?v=kltumpR6mcM *МацаЉубов..Поласкана Враќам дупло. *Старбакс,Роси,Спаркс,Гарпова и до сите оптимисти,кои веруваат дека вечерва ќе славиме!
СП до Стам. Честитки за возачкатааа, ќе чекам некој ден да ме провозиш да те преслуша што возач си СП и до Џуси и Ози. Заради тоа што сите знаат дека мнооогу се сакамее Па ТаКа тРебаа! СП до Шаила и Лук и Есперанца, и Рок а фела, и Хипица и...до сите кои си имаат менструални болки во моментов, и оние кои имаат ПМС. Кои се нервозззззззнииии и на кои им се јаде се и сештооо! СП и до оние кои со нетрпение го чекаат натпреварот МАКЕДОНИЈА- Русија, да не речам СЛЕДНАТА наша ПОБЕДА !
Едне најголем СП до Ангелче. Многу ми е интересна во последно, се гледа дека се врати со нови сили на форумот
До тие што се расположени да ми направат пуканки .... Шубаво се курдисав на креветот, у име љубави ќе ги поделам со правачот и ќе му дадам да навива погласно од мене... мјаууу...самбади?....енибади?
Се пријавувам Повели кај мене баш сега правев,има доволно и за двете, и за друштвото дома, а секако ќе ги делиме пуканките и со феминките , само да победиме , друго не е важно . Мора да се навива денес, да бидиме оптимисти. Ах, цел ден го чекам натпреварот, мора да се победи макар јаки противници имаме денес СП до сите навивачи на нашата кошаркарска репрезентација
Еден специјален поздрав за сите што сега во зимскиот период мислат колку јако ке шибат со скиите низ полиљата поплавени со снег Сп за сите што имаат вакви другари да им помогнат секогаш Сп за сите што понекогаш идат по пократкиот пат Сп за сите што мислат дека споменициве се глупи , и дека не се сите баби за чување деца Сп за сите што мислат дека лошо е деца да чуват деца Сп за сите што сакаат да удрат некој знак Сп за сите што пробале да избегаат од некаде Сп за сите што им текнале добри идеи Сп за сите што ..........