До сите обожавачи на гиро п.с.- За ова Россонерка е крива што ме подстрви со сликата во ВЛФ Што да правам,стрвле сум си Ама и јас имам па Бујрум
Позз до оние кои не ги гледаат Лисјата како пагаат Спојлер Пак ли ќе ја слушам глупата синхронизација од цело маало со волуменот на тв пуштен до крај секоја вечер. Боже помогни ми да си ги најдам слушалките за пред ком.
СПЕЦИЈАЛЕН НАЈНАЈСПЕЦИЈАЛЕН ПОЗДРАВ ДО РУСКИТЕ ПЕДЕРИ И НИВНИТЕ ТОПЛИ БРАЌА СУДИИТЕ!!! БРАВО, САМО ВАКА МОЖЕВТЕ ДА ПОБЕДИТЕЕЕЕ! СКАПАНИ ЕДНИ БЕ ЛЕЛЕЕ!
СП до сите кои во овој момент ги колнат и пцујат Русите и судиите. Спојлер Маме и’ е**м и све по ред.
Специјален поздрав до Спаркс! Ако со некоја девојка можам да седнам да гледам спорт од кошарка, фудбал, ракомет, тенис ма све тоа е она. Да дискутираме, да пцуеме, да пиеме, да се нервираме, да кршиме, да видат како навиваат жени во сукњи муживе. Сестро спортска, ако одиме во полуфинале ил финале ај да идеме за Литванија
Не ме предизвикувај, толку ми треба мене, ќе те соберам и вистина одиме Поздрав и до тебе, ми иде да се убијам од ѕенѕање кога ќе ми текне дека не сум само јас женско фанатик по спорт Опасна комбинација би биле да навиваме заедно, има да проплаче противникот
Поздрав до тие што ги изнервира коментаторот на крај, со тоа што толку весело ја соопшти победата на Русија
СП до Данниела, Малото , Кенди која не гледа како паѓаат лисјата (велком ту д клаб ), Старбакс и до Јипман. Интонација!
... и воедно СП, до оние кои се откажуваат од вотката! Ма со колку сака мраз и лимон нека биде - неќу бре, НЕЌУ! Њет вотка!
До тие што денов им беше с*ање ... И сфатија по не знам кој пат едно нешто НЕМА ПРАВДА !!! и ти ако сакаш пукни си така ќе функционира светов .