Ајде уште еден СП, се надевам дека нема да ми замерите што се 2 во една вечер. Специјален поздрав до сите оние кои посакаа да го имаме Декстер и да се пресмета со делегатите од кошарката Kееp calm and let Dexter handle it
Има можеби повеќе од доволно постови за кошарка, ова ќе биде уште еден, ама тоа е! Слушнав, вака исто Русија ја зезала (читај зае*ала) Словенија, барала време. Ама што да се прави, педер еднаш, педер засекогаш. Како и да е, најспецијален поздрав до руската репрезентација со песната: Остани џубре до краја. А така. http://www.youtube.com/watch?v=H6kS3QYdXN0
СП до сите кои што го чекаат Џокович за да добијар 10 000 . Како на пример....Јас И СП до Хипица.Со среќа 10 000-чето,со мислењата.Уф како многу тоа изгледа!
СП до сите ранобудници! Еве како мене на пример, уште пред пола саат сум станала.. Е па како старееме се порано и порано ќе се станува. Имајте убав ден и уше поубава недела. И не заборавајте SMILE is the only power you need for making your life simple!
Поздрав до стара школа - Џули, Лилит, Сесилија, Вајлд Чајлд. Во моментот кога се зачленив веднаш ги забележав и ми се врежаа во главата со нивните коментари (ок Сесилија најмногу со тоа нишањето на влакно ), до новата школа Тајгерлејди и МисСпарк кои навистина мерклиски си ги читам, и до средна школа, Спаркс, Георгина, Лудото, Фирлес, Ливинг Глам, Росоњерка, Старфиш...затоа што се тука а и не се а сакам да се повеќе, многу повеќе, онака ептен присутни. Поздрав до Лолита - затоа што е супер мама, а посебни честитки му испраќам на мажот - за ваква жена покрај себе, треба богами да се честита. Ретки се а тој си ја најде. Пренеси му молим те да го части газдата на оној кафичон кај што сте се упознале, заслужува Поздрав и до Мис Индипендент затоа што ми е мила као ванила. Оно, Мили Ванили Не најсериозно, мила си ми. Неизмерно. И така и комуницираш сегде тука по форумов а тоа се цени. И поздрав до сите кои пасивно го читаат форумов. Боа - кај си по ѓаволите? (уф колку архаично звучев, ко Шенка Колозова) Удрете си по една клоца, сакам да ве читам, ама онака сериозно многу. Ајде. Плис
СП за Саја што и текна да ја отвори темата во мое време, и до сите кои го правеа и доживеаа ова: - Во мое време, татко ми купуваше протокалова бенетон дреч мајца, и ме викаа комуналец.. хух - кога одев како дете во Претор не будеа со песната "Бисер балкански", - игравме фудбалче, - се возевме на рингишпил, - постарите имаа по некој златен заб, ко на пример татко ми хахах... - малку имавме, многу вредевме.. - возевме пони, - гледавме "Пипи долгиот чорап".. - превртував слики од турбо мастики и им ги собирав сликите на машките, - игравме силна војска, - по училница се редевме и игравме долга магарица, - камај камај, - грабни го стапчето, - ластик.. - си пишувавме на ливче дали ќе ми бидеш девојка или дечко, заокружи...аххххххххххх! АХ!
Лудо само да ти вратам на поздравот уживај Спојлер И за пријатен ден повели едно размрадувачко кафенце да ти даде повеќе енергија
Голем поздрав до сите срцки на форумот Бидите ми среќни бидејки само тоа е важно...... http://www.youtube.com/watch?v=waBb-UM5 ... re=related
Специјален поздрав до stella83, и нејзината компарација помеѓу американските и македонските самопомагачки реплики. И нормално до нејзината адреса на живеење - Улица Питулица. Кај ти текна женче Божјо?
Поздрав и до тебе Трендафило фило моме (мислам дека имаше една народна песна таква за убавата мома Трендафила ) А името на улицата ни беше фора на времето кога се допишувавме со непознатите другарчиња од цела Македонија .
^Јас се надоврзувам на поздравот со сите лижачи, ма не лижачи јадачи на Спојлер Ќе си земеш лажицата и Несквикот и си јадеш само Несквикот, мх, мх
Да се надоврзам со поздравите и јас: До сите што го надигале пакетчево бонбони и им давле барем по едно на другарчињата
Поздрав до Шкорпионка, на почеток мислев дека целта и е да биде дежурен контраш, трајно населен на темите за политика, па „фино„ си се законтравме , јас некако посебен мерак имам да се намерачам на сенародни контра-банди и контра-поединци , ама променив мислење и кога испрочитав нејзини постови и по други теми, сметам дека е интересен форумски лик и сигурно таква личност во реалниот свет. Почнав да ја почитувам кога храбро одеше сама против сите, што е ретка карактеристика на македонските ќерки и синови од поновите генерации, . Поздрав и до Маршелин Амару, Екстраординери грл и Бризи кои внесуваат свежина на форумов и ми се пријатни за читање, .