Поздрав бек до Theodora која ми е 'живната' во последно време или новите аватари 'оптичка варка' ми прават? Спојлер Дали ова значи дека од сега почесто ќе си ставаме лајк на постовите?
СП до Дузи! Денес додека чекав саатипол на автобуската во Велес, си помислив можеби требаше да ти пишам да дојдеш ако можеш. Ама касно се сетив. Ај друг пат
СП до ХАЈ, мојата другарка за безвезни нервирања, тешења и испукувања Мора да се има и по некоја таква, м?
Заш море моме не ми пиша, јас денеска освен што се нервирав, џабеев, нервирав, не направив ништо корисно. А ќе си поминев убаво со Хепи грл. Поздрав до тебе, и нареден пат јавувај се.
Специјален поздрав до сите АНТИ-АМЕРИКАНЦИ До Дузи, која што е заслужна за поздравов И до Марама, која што секогаш знае што да каже и не ги троши зборовите залудно
Мистери, кој ми брише коментари на фејсбук зошто не знае да смисли comeback И до Мимс, ме орасположува со таа заљубеноста нејзина...и јас сум тазе заљубена, ама жено ти си у екстаза!
СП до сите што го обожаваат моментот на триумф над летен терорист и.е. комарецот Цело лето не ме допреа, а сега рацете ми се крвишта, ме уништијааа Спојлер
Сакам да го поздравам ова милово членче над мене Марамка, и да му кажам дека треба да пиеме кафе, од утре натака кога сака... А тука во муабетов со кафево добро би ни дошла и згодната Мимс, а и секогаш уникатната Саја. Ниту Мистери нема да е на одмет, барем ако за ништо друго за Шелдон :geek: ќе си правиме муабет. А секако и Најти да не почести со неговте кавалерски манири .