СП до SaIvnjaann, Hiii, moonlight-girl.55. СП и до сите кои ке го погледнат видеово http://www.youtube.com/watch?v=XiS6VRK7hFI
Поздрав црешке и погледни го ова! http://www.youtube.com/watch?v=XUJnGtoW ... r_embedded Поздрав од Гевгелија до сите!
Jaс сакам да пратам поздрав до низа прекрасни феминки чии постови ми даваат насмевка на лицето секој ден. Прво да си ја поздравам ех-кумата Џорџина, гушка гушка најголема кумо до тебе, се радувам што почесто те читам тука. Остани ми така вљубена, среќна и позитивна и задржи го местото во првите борбени навивачки редови. После Спарксица моја, најсилната навивачка од туѓина со која кај и да е фаќаме чартер да покажеме ЧИЕ Е ЗНАМЕТО И ДА НЕ ГО ДОПРАТ УШТЕ ЕДНАШ! Пирамитка убава она плачка најголема на свет (со мене заедно), абре и со тебе сакам да гледам кошарка, онака да се гушнеме и да плачеме и двете ФБИ, коа ќе им извади една нога со пиштолче одма се повлекуваат спротивните навувачи. Нема трте мрте. Одамна не сум те поздравила, гушка голема и до тебе. Алиса од чудесијата ми ја снема, немој да ни се губиш многу на феминкава да не те караме Поздрав и до малерот Сеси, која дава допринос за македонската кошарка зашто натпреварите ги гледа со свртен грб. Го цениме тоа Сеси А и се моли Мисот на независноста во понеделник кога ќе е дочекот на кошаркарите да не ги носи коралните чевли, зашто не сакаме да им се одзема од вниманието на кошаркарите И до сите оние кои припотресуваат повеќе од нормалната граница за кошаркариве наши. А за оние хејтери кои велат дека сме досадни и кои не знаат да ги љубат успесите на кошаркарската репрезентација им давам еден ... Спојлер
СП до таа над мене,па таа над нејзе,на и таа над нејзе,и над нејзе,над нејзе,и се така до последниот(првиот) и пак назат
Нај специјаен поздрав до Pelikuna и Yipman2 затоа што сакаат да ме нервираа во врска со фудбалот но кај мене тоа оди во спротивна насока.Од ден на ден се повеке ги обожавам Знаете како да ме насмеете, се читаме во темата фудбалски натпревари
СП до сите горди Македонци што редовно ја бодрат и следат нашата репрезентација која се бори до крај за нас. И не само нашата, СП до сите оние кои ја следат играта и на останатите репрезентации! Полуфинале, единствена Балканска земја со европските ѕверки Шпанија, Франција и Русија. Со среќа наши! Дајте се од себе, тоа е најважно. Можете! :up:
Поздрав до МandyLane Обожавам да ја читам,секој пост,колку и да и е секојдневен, внесува свежина Бар за мене
Специјален поздрав до Маца Љубовчето, да не биде така даун, и да почне да размислува за тоа што и го кажав.
До сите средношколци кои им се "посреќи " утре да се втора смена ... А ако утре се цел памет останете на настава за мене не сте здрави !!! Не сериозна сум Македонија игра полуфинале или што ? ! Јас кога играше Македонија ракометот ко беше напуштавме масовно часови и ич нејќевме да чуеме за час , а не вие старт на година пфф.... Значи утре да не прочитам некој натпреварот го поминал на клупа !!!
Епа СП до сите што за инает, ќе присуствуваат! Elegantno izlaganje od skolo, site na plostad za MAKEDONIJA !!! Колку неоправдани ќе имаме, за толку ќе ги тепаме Шпанците! НАПРЕД МАКЕДОНИЈА!