Хахаха за сите има место Туку освен и овие прекрасни 3 цурки кои ти ги наброја што се многу активни во истите теми, поздрав и до la-chicka, НО мене ми фали Карина во мода и убавина Каринaaaaa биди поактивна!
1. Специјален поздрав до Елементал... Ма каков специјален, НАЈСПЕЦИЈАЛЕН Ти благодарам 2. Специјален поздрав до Мимс-89 со песната : Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=VB_EFw2cXI0 Уште една која рекла дека нема да пие
Сите што не се попалија по нашиве кошаркари,и нејќат да се муваат,ниту да имаат секс со нив. Иако ги почитуваме и се гордееме со нив
Мацо, мене не ми се верува дека постои таква во моментов СП до сите кои сакаат да го смуваат Антич, Војдан, Дамјан, Борче, Предраг..и останатите.. И не испраќам СП до сите кои сакаат да го смуваат Дарко, еј МОЈ е
СП до сите обожавателки на Предраг Самарџиски. Волку, волку, еден ваков и толку. Едит: И до love23 која не ми кажува какво ќе биде бебенцето
Роси еден СП до тебе. Спојлер Се заборавам да ти кажам ама мислам дека те видов во Скопје, одамна беше на први август точно паметам бидејќи беше ден пред да тргнам на одмор. Те видов во продавница за чевли во ГТЦ онаа првата малата ама не бев сигурна дали си ти инаку баш ќе ми беше мило да те поздравам Јас од излог гледав а ти беше внатре . Носеше фармерки и нешто мислам накај плаво блузичка ли што беше и имаше на главата од оние како стегачи што се носат годинава,и знам на ниско беше.. ама многу ме потсети на тебе па баш ме занима ако си го вратиш филмот и си одела таму на шопинг тогаш да ми кажеш дали ти си била или сум се препознала А инаку во Скопје бев а уште немаме средено за нет, па не можев да се вклучувам ич. Сега сум дома деновиве и ќе надокнадам низ темиве Ај да ги поздравам и модерните цурици Мисс, Марама, Боа, Мимс, Лачика, Сесилија и Старфиш.
Поздрав бек ма готова е И до вендии посебен за да ја предупредам утре да не гледа Манчестер Челзи ако сака да остане здрава Исто и до Најтвокер и РокАФела ве сакам