СП до сите што ќе присуствуваат на штипската пастрмајлијада наредниот викенд. Јас одам сигурно Spoiler
Jaс давам специјална гуш-партија за Хипи и Гоу Грл, дуел пакетот Па една за Карина, мило ми е што ја читам, една за Сесилија, онака, и една за Офи, малце смуртена гушка Георгина пак, леле како мило ми станува ова жениште Сп до неа
СП до сите што сакаат да ги смуваат Војдан и Дарко. До сите што се горди на нашите кошаркари. До сите што утре ќе навиваат. До сите што ќе одат на пречекот на нашите кошаркари.
До сите кои како помали слушавме дека од нив градите повеќе ќе ни растат. Spoiler Сеуште незнам дали е точно ова . Па и уште си јадеме со надеж дека ова важи . Spoiler
СП до сите што како мали, им се радувале на светкавите пенкала. Сестра ми порано ги криеше од мене, демек сум ги трошела за џабе, ама јас и ги крадев. Spoiler
СП до сите што се во врска, а поголем поздрав до тие што се без врска. Сите во пар, ние вепар. Не убавооо, не не Поздравот е пишан атер темата за љубовен статус
Нај СП до Гоцева Тараса! Најјакиот коментар: Goce *******· Top commenter · Struga Site profesori, sho e ova rabota, ina4e na tarasa imam posadeno dva fikusi, adam i mal trevnik zatoa site mi ja pozdravuvaat terasata ovie denovi
Поздрав до сите што моментално се убедуваат себеси дека е време за во кревет а не им се напушта удобно завземената моментална положба
До сите навивачи на Челзи и Манчестер http://www.youtube.com/watch?v=deh36xoR ... re=feedlik И један специјалан за Pelicuna утре спремајте се за пораз
Фала фала,поздрав бек и до тебе.Ама земи си паломи зошто ке плачеш многу.Ај ке речам на Џонс да ви попушти малку
СП до сите ранобудници и оние кои вечер повторно ќе му викаат на телевизорот а и на судијата Ма нај СП до сите! Многу ве сакам! И сакам да ви заблагодарам што форумов го направивте нај пријатното место на кое сакам максимално да го истрошам слободното време!
Голем поздрав до тебе поради зголемениов збор! Еднаш го кажав и еден типац ми се изнасмеа. Шо му фалит? и уште еден голем поздрав за сите оние кои се паковаат и препаковаат и заминуваат од родниот град...