СП до феминките мои, ако видите некоја забегана со лаптоп во Веро, јас сум таа. Ах, студентски живот убав. Ми одлетаа бубачките, и тагата и се.
Ако мислиш Веро Центар, немаат интернет таму, или барем немаа летово кога наминав, само дигаат рамиња, "дечко, не исклучија..." Готовооо, јас ќе налетам на некоја феминка во постојаната потрага по бесплатен нет Он топик: СП доооо до до до...Гоу Грл еве...затоа што многу си ги трие тоа боцкалските рачиња кога ќе стигнам на ред во Форумски Игри. До Vendiii за преубавите зборови вчера. Не можам да ти опишам колку ми е мило што сум оставил таков впечаток на некој, а што уште поважно...НА НЕВИДЕНО. Ај една од реткиов примерок . До Дива Црешичка, дека многу се сложуваме во советувачките теми, а и доста ме лајка До Дузи Ждерчето, ако ме фатиш некаде под некој хот спот, намини, поздрави се, упознај се, бато ЕлеМентал, ова она...
ЕлеМентал еве ти еден поздрав така гоооолем назад Баш планирав да те поздравам за еден добар пост во темата за совети Некогаш ти се добри советиве, некогаш одлични, ама има и некои што ич не ти ги бендисувам Спојлер и да можев тука опцијана поук од фб да ја употребувам ќе видеше што е боцкање
СП до сите кои утре нема да можат да одат на плоштад и да ги пречекаат кошаркарите. Пустите ние, што да правиме.
Сп до дечките кои направија 20 дена вистинска држава. Е од утре...до сите е,не е само до нив.Браво по 3493439 пат,од 24294239423 личност на планетата!
Специјален поздрав до нашите ХЕРОИ-КОШАРКАРИТЕ што не донесоа до 4 место во цела Европа и 1 на Балканот
Море, море колку се само популарни(море и посакувани) нашиве кошаркари, Фемина е само еден плус доказ. Кај бевте да ги поздравите пред Еуробаскет(се зеза). Ја сака други машки да поздрава. Сака да го поздрава Најти -->ноќниот шетач(многу ми се свиѓа кратенкава Најти) со причина плус--> и јас те познав на фејсбук тралалала СП и до Мистери(кој ми го нема некако во последно) и до ЕлМентал и Хмен и ДипБлу и Џокси(активирај се дете) и останатите мушки Едит: како можев да го заборавам бе и Јипман кој ме расположува (специјални примероци како што си ги викаме) што ни го дополнуваат форумов и ни го прават уште покорисен и поспецијален.
Да се надоврзам на поздравот над мене....... Поздрав до сите што се скиснати без да ги накисне дождот
сп до нашите кошаркари и еден голем спешл до мене, шо да правам кога на никој не му текнува да ме позз
Еве јас ќе те поздравам Блу и и јас ќе се се поздравам себе си, откако се потшишав никој не ме поздравува
Позз Lux онака пред спиење да исплакнеме очиња со згодњацивее Ќе ги делиме еден на мене еден на тебе,еден на мене еден на тебе Еден ке ни остане но може ќе се јави уште некоја форумџика