СП до Монна.Монна Интересна, весела, зборлеста девојка која ќе го сврти цел свет наопаку кога станува збор за дотичниот и` Енрике. Со секој нејзин пост ми измамува насмевка Ју гоу грл!
Да возвратам на поздравот.. Сега кога помислам на кик-бокс,карате веднаш на тебе ми текнува Огромен е поздравот да знаеш
СП до сите што почнуваат утре со факс ... Со среќа нека им е. Нека “кршат“ нозе раце , па и глави Да си соберат убави оценки од високи по високи. И.... шоуто може да почне
СП до сите кои би ја продале душата за едно тегло ајвар! Јебига,се самопоздравив. Исто СП и до сите оние кои би требале да добијат тужба за злоупотребување и прекумерено користење на " " смајлито.
СП до сите таму шо си се испофаливме во темата Кој дел од вашето тело го сакате најмногу? Муабетов е, If I were you, I'd Спојлер fu*k myself too Пардон мај френч, ова ми е од една рап песна а тие баш и некоја поезија не сеат. Ајт поздрав самогалачи (буквално или фигуративно), убаво е човек да се сака себеси
СП до КИМ. Многу си ми мила, драга, паметна. Не знам колку години имаш, ама ми делуваш доволно зрела.
СП до сите оние кои во моментот сакаат да се во Скопје, да ги пречекат нашите кошаркари, ама немаат можност да отидат
СП ... до Старбакс поради најубавиот потпис кој го има на форумов. СП ... до Енца. Да биде позитивна и силна, се ќе биде во ред знам. СП ... до Љубам ... Знам тешко е, било кој збор во моментов не може да ти надомести заради болката и тагата која ја чувствуваш ... само биди силна, биди и поддршка во борбата, биди и надеж и цел заради која ќе успее да победи. Мајка е една и единствена.
СП до сите кои се силни и се борат сами низ животот,сите на кои животот им нанесол болка и неправда,но не губат снага ,напротив поцврсти се и посилни