Позз до сите оние -кои не можат да се изначудат колку народ е собран на плоштадот во Скопје а не е митинг или некоја друга политичка приказна туку поради ГОРДОСТ И РАДОСТ -кои не издржаа и пуштија солзи од гордост -на кои не им се веруваа дека Македонија е она што е денес среќна,горда и НАЈУБАВА Македонија денес е НАЈГОЛЕМО парче земја на планетава . Најголема бидејќи народот е најсреќен,највесел,најгорд! Да живееме ГОРДИ МАКЕДОНЦИ и ваквите денови да ни се множат !!!
СП до FortuneTeller.xD и сите што го сакаат Борче Еве една сликичка за сите A и за сите што се горди на нашите момци од репрезентацијата!
Прво, ќе ги поздравам сите оние кои пуштија по некоја солза додека го гледаа пречекот на кошаркарите. Па луѓе, не можев да издржам, а да не се расплачам. И реков тивко, МНОГУ СУМ ГОРДА ШТО СУМ МАКЕДОНКА. Сп до мај бест френд Стам, со која ги изгледавме сите натпревари заедно, се нервиравме, пцуевме. И до сите останати френдој, секако. Да не спомнувам имиња Сп до сите Кичевчани кои беа вчера по кичевските кафиќи, и даваа максимална поддршка за македонските кошаркари, и дадоа громогласен аплауз, безразлика што изгубивме бронза. Затоа што нашите момчиња се злато. А ЗЛАТО И БРОНЗА не се мешаат http://www.youtube.com/watch?v=jbQFOG1qGPU Сега да продолжам со поздравите, СП до Лук. Кај си дејче ти, те немаТ во последно време по феминава? Прашањево важи и за Shaila! СП до моите друшки, ЏуСи и ОзИ аНгеЛот, одамна ве немам поздравено, и одамна се немаме слушнато, што е оваа работа? СП до Хипица, и честитки за виолетовото цветче. Авал ти вера, како успеа да испишеш 10 000 мислења девојко?! СП до Хај, мојата виртуелна другарка за тешење и безвезно кукање. А да, да го направиме планот да не заборавиме. Знаеш за кој СП и до 1209, и информациите за Дарко Соколов
Поздрав до сите кои ќе препознаат по некој примерок од спротивниот пол во текстов Decko Balkanac, nosi zlatni lanac voli trubace i stidi se da place bez maske, do daske s tobom je to tako hej, Balkanac, ali nije lako joj, joj, joj, joj, joj Balkanboy je izbor moj http://www.youtube.com/watch?v=SGZ5KhWg ... re=related ...и уште овој дел al' ipak si mi drazi mnogo si mi drazi nego tamo, tamo neki Spanac
СП до... Ииии... Екстра СП оди дооо..... Како и до сите нивни обожаватели т.е. навивачи. Оваа прилика ја користам за да ги поздравам и обожавателките на близнаците и Бо...И Антич.
СП До оние кои јадат Витанова и Фанки, Мама позз и до тебе шо ми ги купи, и ме прајш сеа да одам и да си купам уште!
Поздрав до сите што чувствуваат потреба да бидат поздравени. Спојлер Онака, колку да ишарам нешто, тепа досадава
СП до Реинбоу!!! Добро бе девојче убаво,кај се изгуби? Или до мене е? Во погрешно време се вклучувам? Ми фали партнер за правење стомачни, а ти ми откажа љубов. Ваква корпа немам досега изедено :geek:
Уште еден поздрав денеска ,овојпат до сите кои како мали проверувале дали има чудовиште под креветот пред да си легнат
Спацијален поздрав до м’живе на форумов... Најти, Елементал, Џокси, Иксмен... и кој се други таму.... Онака ми дојде, доста поздравував само жени
СП до нас, обичните смртници, кои уште во четвртата недела од септември имаме за учење. Или само кај мене го има ова?
СП до сите оние денеска ги понесе оваа еуфорија. До оние кои се среќни и се горди што се Македонци.. СП до сите оние кои со срце навиваа ова првенство..Оние кои навиваа за Македонија