Специјален поздрав до love23 julie77 Elennaa Sparks Garpova Lov3 Monna.Monna SexyLady JoxyTheFreak Grunge Hipica crazylady SaIvnjaann И не толку СП до ЛитлДевил, зашто ми ја украла локацијата се шалам И веќе никој не поздравувам наредните 2 недели
Поздрав бек до крејзи лејди ...Дамјанчоооооооооооооооо чувај се И до сите на кои им се пие кафе и им се јаде Атлантис чоколатца
СП до сите што го слушнаа Антич за време на последната или предпоследната утакмица(не знам точно која беше) кога падна и рече ФАУЛ МЕЕЕН (баш тогаш камерата го фати), ама грчкион пед*ер не му досуди .
Поздрав бек, starbucks, да си останеш така позитивна и патриoтски настроена. Фалат такви луѓе како тебе во државава
Специјален поздрав до Елементал! The cooooooock blockeeeeeer ! http://www.youtube.com/watch?v=gqndrc5SyIo
Хаха сп бек и до тебе од крадецот на локации Па, со оваа реченица се опишува најубаво од кај сме. Земјата на сонцето. П.С. ќе ја сменам сега во Земјата на сонцето
Специјален поздрав до..сите кои денес пуштија по некоја солза.. До сите кои уживаат во оваа еуфорија,неможеа да ги смират емоциите,и на секој пренос/реклама ,или што и да е ги замаглуваа очињата. Ах,Сп до сите кои уживаа во денот,и беа толку горди што се родени во оваа земја.. Милата ни МАКЕДОНИЈА!! - !
Ја би ипак не. Прееска пола такво кснав, и ме фркна забот. х) Патем, СП до оние што кога се допишуваат, прават фаци. Или со исто значење како смајлито што го пратиле, или пак со спротивно, и вртат очи. х)
Поздрав до сите метеопати кои тмурното облачно врнежливо есенско време им ја празни енергијата и ги носи накај креветот, а тие мора да одат на работа ил школо/факултет и мора да се будни и да си ги извршуваат обврските Еве за таквите кафенце од мене, слично какво што пијам во моментов, само ве частам и блашко