До сите што се расположени ко времево ... Ај веќе нека престане ми мава на психа бре . Еден специјален за duo marama and mims -89
Ајде сега вака... СП до Најти,зошто секогаш е овде за некој совет,греота детето го изморив СП до Рок А Фела која секогаш знае да те расположи со нејзиниот речник на зборување СП до Ози Ангелот која секогаш те ислушува до крај СП до Крејзи Лејди зошто е црвенокоса и една од најдобрите чат пријателки СП до Реина зошто е фан на Манчестер Ј.и зошто е секогаш расположена на форумските игри СП до Офи,го поздравувам нејзиното вракање на фемина СП до Гоу оти ми е кеиф И до сите што ме поздравиле до сега ме мрзи да набројувам А најпосебен до оние кои ги сакаат Војданчо и Дамјанчо.Не идете без мене кај нив До сите љубители на нес кафе и шери чоколатцата До сите љубители на Македонската кошаркарска репрезентација И така натака
Утре од сабајле со кајакот ќе се спуштам по удолницава Таман ќе запрам таму кај што треба, ако не отидам и право во Вардар како што ни е удолен Велесов Ќе им се придружам на кајакарите, ќе се спрема пак Гемиџиската регата по втор пат годинава Поздрав и до тебе, и до сите што ме поздравија
Еден голем поздрав до сите кој се секогаш расположени за игра до сите што имаат секогаш пријатели да ги подржат и да им помогнат кога им е најтешко сите што имаат мајки и татковци кој ке помислат на ова кога ке им кажете дека ке идете да возите точак сите што имаат бујна фантазија сите што сакаат слатка мали кученца ( има двојно значење реченицава) сите што знаат со што започнуваат нивните проблем = MEN сите што познаваат некој што е одличен родител сите што знаат што ке се случи следно и на крај на дождов е најубаво да се слушне некоја убава песна Сп до сите што ја сакаат песнава и ке ја слушаат сега оти Јипман ја постирал , и кога јипман постира нешто ке добиете 2-10 секудни + живот http://www.youtube.com/watch?v=UePtoxDhJSw&ob=av3e
Специјален поздрав до мајка ми. Ќе ве поштедам од патетики, само ќе кажам нека и е среќен роденденот.
Сп до сите што веќе се будни... И до сите кои уживаа вчера во дождот... (додека седеа дома, се разбира) http://www.youtube.com/watch?v=esicETLhjsM
Ве поздравувам најискрено Divinebutterfly, Пирамитка, Јуле77, Марамка, Лудото 19, Ливинка наша, Кате 21, Жапче! http://www.youtube.com/watch?v=8iPcE9UQ-qA
СП до сите што како мене станале од ниедновреме, без некаква обврска СП до Енца СП до Мацуш, зашто не стасав да и го честам роденденот И СП до сите кои да не направат ајвар нема да им текне да побараат Ако воопшто има некој што не јаде освен мене секако
^ Хахаха СП до тебе Ели бидејќи ме пресмеа, но баш е точно ова! Ако гледаш некого во очи додека јадеш банана ќе дојде до гооооолемо недоразбирање! Ииии СП до Жапче, Геа, Пирамитка, Есперанса, Трендафилка Еми да, оригиналки прави По едно за сите Јас не љубам многу алкохол
Аман бе не сфаќајте одма све сериозно. И јас самата сум сингл затоа што ЈАС сакам така, па сепак го пуштив поздравот, не до сите што се сингл, малку и глупав наслов се дал на демотивацијава, туку заради пишаното подолу ако го прочита целиот текст. Е такви се нашите девојчиња помалите во разговори, а не дека заради тоа се сингл.